-
Wymiana lamp.
Witam tak jak w temacie interesuje mnie wymiana lam na lampy od alfy 156 GTA a dokładnie coś tego typu :
http://allegro.pl/nowe-lampy-alfa-ro...736427439.html
da rade je założyć w mojej alfie? Lub jakie da się tego typu ?Jest to alfa 145 po lifcie 1.4ts ;)
Pozdrawiam Wiciu.
-
Możesz swoje przerobić albo zlecic przerobienie
-
Ile kosztuje przerobienie ??
-
Przecież to będzie żenująco wyglądało w 145... Sensu w tym żadnego a i działać nie będzie, jak trzeba. Lampy w 145/6 świecą o niebo lepiej niż te podróbki do 156 a poza tym rozebrać lampy od 145/6 to pestka. Można pomalować środek i też będą czarne.
-
się właśnie męcze z tym u siebie :) trudne nie jest, trzeba precyzji, spokoju, wolnego czasu i cierpliwosci :) to wlasnie z tego watku o malowaniu rozbieralem lampe
-
Wiec właśnie, po pierwsze nie mam czasu wolnego a po drugie nie mam nawet gdzie to zrobić ponieważ mieszkam w bloku ;/
-
ps. co to za wytłumaczenie mieszkam w bloku :) ostatnio nawet wymieniałem pompę wody koledze w polo sworznie drążki itp,,, i nie ma problemu :) trochę chęci 3 piwka oczywiście po skończonej pracy,,,
-
ja też mieszkam w bloku i? odkręcasz lampe i wio z nią do domu :D
-
No niby tak. ale nie ukradną nic ? Wiesz kolo mnie jest sklep z całodobowy wiec pewno menelstwa sie schodzi i tylko czekaja zeby cos zapierniczyc.
-
podchodzi menel,patrzy i mówi sam do siebie : "hmm, ten zbiorniczek od spryskiwaczy jest napewno wart fortunę! jak go zajumam z zawartością to pewnie podwójnie dostanę. a jak mi się poszczęści to i zbiornik wyrównawczy płynu chłodniczego wezmę i obłowię się jak cholera" po czym szklaną butelką podniesie Ci maskę i ukradnie cenne plastikowe naczynka :) :D
żartuje, moja teraz z odkręconą lampą stoi, bardziej bym się bał, że mi woda tam wleci bo teraz we Wrocku pada ;x