-
GOKARTY Poznań wrzesień
Witam zapraszamy wszystkich chętnych na gokarty i jakieś inne atrakcje http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2009/02/36.jpg Będziemy śmigać na torze pod m1 koszt to 25 pln za 10min jak będzie nas trochę to dostaniemy więcej minut.Dla tych co myślą że to dużo kasy za mało zabawy to mówię że to naprawdę tanio.Na pewno pojawią się chłopaki z Pily i myśle że z Gorzowa .Mam nadzieje że PYRY nie dadzą d... i się zjawią jak nie a gokarty to chociaż pogadać i pokazać się.Co do terminu to temat otwarty na pewno niedziela mi pasuje 4 wrz. ale możemy także 11.pisać kto chętny.
http://www.alfaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=34266
DUGI-karty
-
yyy... a nie lepiej na Cinema City ?? Bo karty w M1 są średniawe... a w Cinema wszystkie są równe i technicznie dużo lepsze ... takie IMO
-
tak glovash tylko nie na kieszeń każdego a tu bardziej chodzi o spotkanie takie jak w gorzowie
dugi gadałem z chłpakami w pile i ok 4 wrzesień jest ok co do reszty niech decydują w każdym razie będzie jak narazie ok 20 chętnych
-
wstepnie sie pisze na zabawe ... 3 mam wesele ale moze na nie nie pojde to wtedy bym zjawil sie z chlopakami z pily...bo chca mi cos udowodnic :) gdzie bedzie to nie ma dla mnie wiekszego znaczenia zjawimy sie tam gdzie bedzie lepiej i fajniej...
-
Glovash ja siedze troche w kartach sporo km zrobilem i dla mnie ten w cinema to totalna porazka wyprzedzan zero ,oki jest profesjonalny ale tez profesjonalnie kasuja i kolesie co tam pracuja to typowe cwaniaki.Tez na poczatku do kartow w M1 podchodzilem z rezerwa ale jak poszalalem z kolegami z profesjonalnej ligiF1 to zdanie zmienilem.Mam nadzieje ze pojawia sie tam w koncu poznaniacy co duzo pisza na forum ale nikt ich nigdy nigdzie nie widzial nie pisze o tobie:P GlovaSH.pozdro dla chlopakow z Pily
-
Witam .na 4 września to sie pisze tylko na którą godz ....bo potem do Holandji wyjade....inny termin to bezemnie ....choć bardzo chcemy sie z wami spotkać ..
-
-
godz niech ustalają przyjezdni mi jest wszystko jedno
-
nam 4 niedziela pasuje tylko kwestia jest godziny najlepiej wczesnie moze 10 dlatego ze kolega andrzej pozniej smiga do holandii
-
ja odpadam. siora ma wesele we wrześniu, a po zlocie teraz musimy podreperować dziurę budżetową ;]