Propozycje gdzie je umiejscowić? ;d
Printable View
Propozycje gdzie je umiejscowić? ;d
ja nie jeżdżę z CB stale, więc gdy potrzebuję wkładam między tunel środkowy a fotel pasażera.
Pozdrawiam
a swego czasu cb miałem przymocowane na tunelu, po stronie pasażera, tak Załącznik 32467 .. zdjęcie poglądowe, żeby nie rozpisywać się, + to ładnie były kabelki pochowane, gruszka albo wisiała na stojaku na napoje albo leżała przy biegach
do radia cb miałem w zestawie taką obejmę C kształtna która była przymocowana do radia na takie motylki, i wywierciłem 2 małe dziurki na śrubki żeby przymocować tą obejmę, trzymało się solidnie, po pewnym czasie jak wywaliłem cb to zostały tam z boku dwie małe dziurki, kupiłem w sklepie meblowym zaslepki na śróbki, czarne, przykleiłem kropelką i wygląda tak jak by miało być fabrycznie, zero śladu i nie zwraca to uwagi
ja też mam w tym miejscu lecz zanim zamontujesz to pamiętaj, żeby max przysunąć fotel pasażera do przodu i otworzyć schowek. co do mocowania mam tak samo jak koledzy.
Załącznik 32500
U mnie wygląda to tak. Niestety nie obyło sie bez wywiercenia dziury za cb tak aby wtyczka antenowa sie w nia miescila. Inaczej radio by wystawało. Mociwanie grychy z dwóch mocowan po ambi purze :) No i Dwa gniazda zapalniczki mocowane z boku poniewarz po wsadzeniu radia nie ma możliwosci kozystania z zapalniczki a tak nawiasem to i tak byla ona za płytka :) Gniazda w każdej chwili mozna zdemontować i nie zostanie po tym ślad :) Pozdro :)
Załącznik 32497Załącznik 32498Załącznik 32499
mmm widzę że kolega ma podświetlane gangi :), do czego podłączyłeś je i jak świeca? z załączaniem świateł czy jak ?