-
Pielegnacja skory
Siemka ;)
jakies 2 tygodnie temu zostały pomalowane fotele w mojej belli - kolor oczywiscie czerwony ;)... Gosciu ktory to robił powiedział mi zebym to po 3 tygodniach zaimpregnowac. Jaki impregnat byscie polecili?? najlepiej prosiłbym o konkretne nazwy.
pozdro ;)
-
Witam Kolegę mogę się dowiedzieć gdzie robiłeś te fotele i dałbyś jakiś namiar. Rozumiem, że "malowanie" tzn. renowacja skóry foteli i jakaś dobra firma to robiła. PS jaki koszt. Pozdrawiam.
-
około srody podesle ci namiary i dokładne koszty, tzn ja miałem to troche po znajomosci zrobione. ale dowiem sie ile to tak normalnie by wyniosło i dokładne namiary a za chwile załacze zdjecie. jedynie moge ci powiedziec ze w kaliszu robiłem
-
2 załącznik(i)
-
2 załącznik(i)
-
Witam efekt bardzo ładny, różnica przed a po miażdżąca. Mnie najbardziej zależy na przednich fotelach przy boczkach mi się lekko przeciera od wsiadania. Ile czasu to zajęło komuś, auto stało kilka dni czy na poczekaniu to robią?? PS coś Ty woził z tyłu że tak miałeś poprzecierane fotele - wściekłe koty???
-
z wysuszeniem zajmuje im około 4-5 dni max 6... a nie ja woziłem tylko kupiłęm w takim stanie i stwierdziłęm ze sobie go zrobie na tzw cukier. no ale niestety teraz mi wyskoczył problem z silnikiem :(.. ale faktycznie wciekłe koty mogły tym jezdzic ;p
-
Kurde dość długo to trwa. Na chwilę obecną nie ma szans żebym na 5 dni odstawił auto. Odległość od mojego domu też jest trochę zniechęcająca :(
-
Wiec jaki koszt dla kogos z ulicy? Bo efekt na zdjeciu zacny.
-
Sporo jest firm to robiących poszukaj w okolicy swojej . Za taką usługę biorą zazwyczaj od 200 do 400zł od fotela przedniego zależnie od jego stanu koloru itp.