Witam. Mam pytanie wie ktoś może czy da się zmnienić zawieszenie w alfie 156 na zwykłe bez górnych wahaczy itd. I czy jest taka możliwość czy raczej nic z tym nie da się zrobić. Pozdrawiam i czekam na podpowiedzi
Printable View
Witam. Mam pytanie wie ktoś może czy da się zmnienić zawieszenie w alfie 156 na zwykłe bez górnych wahaczy itd. I czy jest taka możliwość czy raczej nic z tym nie da się zrobić. Pozdrawiam i czekam na podpowiedzi
Na rzezbe wszystko sie da :D ale jeszcze nie widzialem :D przeszkadza Ci wielowachacz?
To moze od razu z tyłu most i resory piórowe?
Pewnie ceny zawieszenia... :girl_wacko: Kup golfa 3... Tam jest normalne zawieszenie..
możnaa górne z dolnymi zamienić tylko wtedy prawy idzie do lewego i na odwrót.:suicide:
Ja myślę, że to źle sprecyzowane pytanie:D.....koledze pewnie chodziło, czy zmieniając np. obniżone zawieszenie (sprężyny, amortyzatory) na zwykłe musi zmieniać wahacze. Jeżeli dobrze zrozumiałem.......nie ma takiej potrzeby wahacze są te same, czyli jeżeli dobre mogą zostać.
A jak nie o to biega, to przyłączam się do wypowiedzi wyżej umieszczonych. Załącznik 33215
dokładnie sprecyzuj swoje pytanie Robercik25, na marginesie skoro firma dala seryjnie wielowahacz to tak ma być i basta :P
jeżeli chcesz zmienić z wielowahacza na mcpersony to zainteresuj sie zawiasem z Lanci Lybry. z tego co wiem ma tą samą płyte podłogową więc kto wie moze zawias podejdzie. Próbuj ,szukaj, sprawdzaj, mierz dowiaduj sie :)
i nie zdziwił bym sie jakby większa część zawiasu podeszła z tempry, fiat lubi unifikacje części i ich stosowanie w wielu modelach tak że i ogladaj z suwmiarką jak bedziesz miał możliwość