Może zorganizujemy jakiś spocik Alfaholików na warszawawskim Cargo w najbliższą niedzielą co wy na to???:)
Printable View
Może zorganizujemy jakiś spocik Alfaholików na warszawawskim Cargo w najbliższą niedzielą co wy na to???:)
Zazwyczaj wypadają co 2 tygodnie na C będzie teraz za 4tygodnie. 10-11 zlot Forzaitalia pod Konstancinem
mnie na c nie bedzie
Ale jakiegoś małego spocika można ogarnąć. Na ostatniego się nie wyrobiłem, na FI może będę może nie, więc w międzyczasie na jakiegoś mogę wpaść.
ja z chęcią sie w końcu wybiore :)
p.s. Grzybek pamiętaj o aucie dla mnie , bo normalnie nic nie można uchodzić , jade dzisiaj 166 oglądać ale mam coś złe przeczucie
Zróbmy tak kto niech wpada ja będę na pewno ponieważ jestem nowym posiadaczem alfy jak ktoś będzie napewno podbije pogadać i czegoś się dowiedzieć
Pozdrowionka i do zobaczenia na C w najbliższą Niedzielę Maciekqm
Darek, pamiętam tylko jest jeszcze taki problem że jak będzie ładna 155 to sam ją wezmę:) Ale tylko 155 bo inne mnie nie interesują na razie, chyba że starsze:)
Już kupione , kolejna pininfarina w rodzinie , na dodatek taka sama ( no może prawie taka sama dzieli ją tylko 80 KM)