-
Rozstałem Się Z bellą
Dzis sprzedałem swoją niunie :(
przyjechało dwóch młodych kolesi ze Swinoujscia golfem 4 i pooglądali posprawdzali co nieco i zabrali do domku...
fakt że łepek który ja kupował jest młody i sie bardzio napalił bo mu sie cholernie spodobała ta Alfa...ale to ze odebrał miesiąc temu prawko troszku mnie przeraziło..
ale mam nadzije ze będzie o nią dbał tak jak ja to robiłem...
a ja teraz mysle ...
co tu zakupic sobie...
czaje się na Majkela 155 :roll:
i cos mi sie zdaje że to chyba najsłuszniejszy wybór by był... :P
jak myslicie hehe
Pozdrawiam
-
Może gościu będzie dbał o bellę a ciebie powodzenia w zakupie
-
Stary, ja odebrałem Prawo Jazdy 4 stycznia zeszłego roku a Alfę kupiłem 6-go czyli dwa dni po!!! I do dziś nią jeżdżę bez kolizji, punktów, mandatów itd, a nogę mam już ciężką.
Jak znam życie i siebie to kolega który ją kupił za chwilę pojawi się na naszym forum.
Wiem, ja bardzo późno zrobiłem prawko i już inaczej do tego podchodzę, z racji wieku (ale stary kur... nie jestem), ale nie masz się czym przejmować, jak pokocha to auto to nie zrobi mu krzywdy.
Ty go widziałeś więc sam oceń, jak miał mniej niż 22 lata to raczej po Alfie, jak więcej to jest jeszcze nadzieja :roll:
-
Eee ja miałem niepełne 21 jak dostałem swoją Alfę i jak narazie jeszcze sie trzyma :mrgreen: to zależy dużo od tego jak ludzie dbają o samochody :P
-
ja w dniu odbioru prawka już w garażu miałem 156 2.0 TS :) prosto z urzędu do garażu i długa w w miasto :mrgreen:
-
Kubas jak chcesz kupic od Grzeska to polecam na milion procent.Sam bym ja wzial ale najpierw cza TS-a porobic do konca a to juz troche kasy pojdzie.Znam Grzecha juz troche czasu i nie ma mowy o jakiejs tam lipie w jego samochodach,wiec mozesz brac jego 155 z zamknietymi oczami.W sumie to fajnie by bylo jakby wzial ja ktos od nas bo szkoda sprzedac komus kto niebedzie o nia dbal.Kubas bierz ja!!!
-
Chyba Łukasz masz racje..
wsumie chyba najbardziej zadbana Alfa pod wzgledem silnika i wyglądu...
wsumie już jestem zdecydowany..więc na Pomorzu pojawie się nowym nabytkiem :mrgreen:
Pozdrawiam
-
Kubas moje zdanie znasz :) V6 the best ;)
a młodemu zostawiłeś ulotkę w aucie?
-
Kubas, miałeś stoczyć ze mną bój.... i co??? :roll: :mrgreen: