-
Ramka Halogenu
Zamieszczam tu link do tematu z giełdy bo jednak konkretnie zainteresowane osoby częściej tu zaglądają: http://www.forum.alfaholicy.org/czes...meo_164_a.html
Mianowicie poszukuje ramki do prawego halogenu, ewentualnie również halogenu jeżeli by ktoś miał komplecik. Allegro niestety nie posiada:(
-
Kurcze nawet nie widać nigdzie auta na Allegro na częśći, na którym widoczna byłą by ta ramka.
-
Cierpliwości.. :)
Ja też dłuugo szukałem właśnie na allegro - jedną kupiłem używkę a drugą nówkę :) ale faktycznie to towar mocno deficytowy - pewnie jakoś słabo trzymają te ramki i odpadają.
-
Spisałem z allegro ponad 20 telefonów do wszystkich, którzy mieli 164 na części i nikt nie ma, jeśli o nową chodzi to jest już dostępna tylko lewa - prawa wyczerpana. Ja uderzyłem w zająca przy ponad 120km/h i ramka poszła się.... :(
-
-
Biedny to był i jest Michał bo przez tego zająca pół zlotu przechodził ze łzami w oczach ale wiedział w czym topić smutek:)
-
Bez paniki - zjadz użytkownika Bladx, napisz do niego a ramka się znajdzie :) napisz, że namiar dał fr33 ;)
-
jeśli nie znajdziesz to odkopie połowe garazu i poszukam :)
-
Napisałem do niego - dam znać czy będzie miał:)
---------- Post added at 13:39 ---------- Previous post was at 12:33 ----------
Niestety Bladx nie posiada rami:(
-
Rafał jak możesz pomóc to będę wdzięczny, może i się kiedyś na Allegro/itp pojawi ale jak narazie kicha...