-
zarniki D2S gdzie kupic?
panowie ksenony oddalem do konserwacji... czas pomyslec o zarnikach ale boje sie ze wszystkie Philipsy sprzedawane na allegro to chinskie podrobki.
jedne tansze drugie drozsze ale wydaje mi sie ze roznie cenowo sprzedawany jest sam szajs. skoro zainwestowalem pare groszy w te swiatla to chce kupic oryginalne pewne zarniki zeby wszystko mialo rece i nogi. co polecacie??
-
Ja ostatnio kupowałem u tego sprzedawcy: ulasek_vel_mysza
Nie mam zastrzeżeń.
Pozdrawiam.
- Rafał
-
z tego co czytalem na allegro oryginaly sa nie do dostania, wszystko to tansze lub drozsze podróby a gwarance daja jedynie serwisy i duze sieci jak intercars czy fota
-
Ja kupiłem w hurtowni motoryzacyjnej. Cena duża, ale normalnie gwarnacja itp jest.
-
-
-
Cytat:
Napisał
rain
240 za sztuke, Philipsy
to tyle co w IC.
Pozdrawiam.
- Rafał
-
mam kumpla w skodzie 150pln 4150k osramy, 180pln 4300k philipsy co wybrac???
-
:offtopic:co do lewizny ,z tego co pamiętam fejki Philipsa od (R) różniły się odcieniem blaszek tych między palnikiem a "obudową" ,coś tam jeszcze napewno by się dało wylukac ale zabawy jest trochę no i nie allegro/wysyłka tylko w łapę i wprawne oko.
-
Ja właśnie przed chwilą kupiłem dwa żarniki D2S Philipsa 4300k w Norauto po 250zł/szt.
W Te ""oryginaly" z Allegro po 100-150zł szt. nie wierzę.
W cenie 150zł w Norauto były żarniki D2S ale chińskie.
Jutro planuję wymianę żarników mam nadzieję, że te philipsy wkońcu zaczną świecić :)