podejrzane... czy tylko mi się wydaje, że wygląda jakby była malowana wczoraj, a pod maską też mnie nie przekonuje. Od razu mówię, że nie jestem znawcą więc mogę się mylić.
http://moto.allegro.pl/most-wanted-w...812620820.html
podejrzane... czy tylko mi się wydaje, że wygląda jakby była malowana wczoraj, a pod maską też mnie nie przekonuje. Od razu mówię, że nie jestem znawcą więc mogę się mylić.
http://moto.allegro.pl/most-wanted-w...812620820.html
Według mnie to cena jest temu taka z powodu automatu i że jest na benzynę. Dodatkowo jest sprowadzony i dochodzą koszty rejestracji.
@ Barus91 - tak to ja dzwoniłem;) nie i tak jej nie kupię bo dla mnie za stara po prostu fajnie wygląda, cena fajna i ciekawy jestem czy jest jakiś haczyk? jeśli nie ma to myślę ze fajna propozycja może komuś z forum wpadnie w oko;) ale pewnie haczyk jakiś jednak jest:)
@ pati&grzesiek opłata to tylko 1700 zł plus oc więc myślę ze i tak atrakcyjna cena;)
Niespasowana maska, brak naklejek na pasie przednim, tył też jakby nierówno(może złudzenie)...
Jak dla mnie to ona była stuknięta i może poobijana co doprowadziło do pomalowania na nowo i takiego fajnego efektu...
Jak chcesz to próbuj, ale nie ma co się podniecać, że ładna... trzeba podejść do tego z dystansem...
Najlepiej weź kogoś kto ma pojęcie o autach i trochę zdrowego rozsądku żeby w razie czego Ci odradził :P
@barus91 śmieszna historię z tym Płockiem:D ale myślę, że takiego magika albo magików to każde większa miasto ma i to nie jednego:) a ostatnio jeszcze zauważyłem coś ciekawego, że sprzedający teraz nie mówią, że samochód jest bezwypadkowy tylko zawsze coś drobnego np. kobieta przy parkowaniu w słupek puknęła i zderzak przedni wymieniony, a tak naprawdę to ma na celu odciągnięcie uwagi od sedna sprawy czyli np. ze w dupę wjechał TIR:D
@zonkil90 też zwróciłem uwagę na tę maskę:) ja na razie latam bravolocikiem a teraz szukam alfy dla mojej dziewczyny, ale ta za stara troszkę:)
To są zdjęcia gościa od szarego Kangoo. I jest to właśnie magik z płocka.
Popatrz na spasowanie maski z przodu i porównaj szerokości szpar na tylnej klapie reszcie sie nie przygladałem bo nie było sensu!
Ta maska wygląda komicznie ;) Ale i tak ktoś to łyknie.