-
3 załącznik(i)
Wydech Ragazzona
Pytanie umieszczam tutaj dlatego ze nie jest jeszcze to oferta a narazie tylko rozeznanie, czy ktos byl by chetny na wydech ragazona, orginalny, mam do niego papiery i homologacje, a sam wydech jest w super stanie ale mi nie do konca sie on podoba, niestety tylko takie zdjecia posiadam, jezeli ktos ma propozycje to zapraszam
-
pytanie czy przypasuje do 2.0 TS no i jaka jest oczekiwana cena
-
A to do 2.0 V6 TB będzie pasowało? A co Ci się w nim nie podoba? Cały wydech czyli?
-
kupilem to razem z samochodem i z tego co zajrzalem pod spod to wyglada ze jest to tylko ostatni tlumik ale przyjrze sie dzis dokladniej, do 2.0 ts pasuje napewno bo jest na nim zamontowane ale wedlug strony raggazona powinno pasowac i do 2.0v6 i do 3.0v6 co do ceny nie orientuje sie ile uzywany kosztuje jedyna cena jaka znalazlem to 3600zl za nowy
-
3600 zł? To chyba Cen za cały układ, bo tylko tylni to jakieś 1600 zł za nówkę :D
-
No 3600zł to musiałby kosztować pozłacany :D
-
wiec tak u mnie jest tylko ostatni tlumik ragazona, reszta to seria wiec jak ktos ma propozycje to zapraszam
-
800zl interesuje kogos za taki wydech?? bo jak nie sprzedam to zostawie chyba go, ewentualnie moge zamienic na duem lub dual jak kto woli
-
nikt nie chce takiego wydechu?? Prosił bym rowniez moderatora o przeniesienie do dzialu bazar
-
ja bym sie skusil po drobnych negocjacjach ;), tyle tylko ze limit wydatkow na samochody wyczepal mi hardtop do spiderka, odezwe sie zatem w przyszlym miesiacu jesli mikt inny nie wezmie