Podejmuję temat o którym już gadaliśmy na spotach - odpicowanie jakiejś Alfki (33 na przykład) i przygotowanie do rajdów w regionie, takich jak chociażby ten ostatni w Sz-nie. Kto byłby ewentualnie zainteresowany uczestniczeniem w takim projekcie?
Printable View
Podejmuję temat o którym już gadaliśmy na spotach - odpicowanie jakiejś Alfki (33 na przykład) i przygotowanie do rajdów w regionie, takich jak chociażby ten ostatni w Sz-nie. Kto byłby ewentualnie zainteresowany uczestniczeniem w takim projekcie?
Rosik wiesz ze ja TAK :mrgreen:
a tymczasem gonie spac bo mnie zgaga męczy :P
Ciekawe po czym cię tak męczy <piwo> chyba coś było.
Czemu nie jak tylko będą fundusze pozwalały to napewno wesprę projekt a i w szukaniu sponsorów pomogę :D
ja chetnie sie pisze, zeby w razie wu potrzymac wal od 33 :)
a jak sobie kupie dla siebie jedna na czesci to i czesci zydzic nie bede...
pomysl fajny, imprez typu magnolia w calej polsce jest sporo. a co dopiero takie jak amatorska liga torowa w poznaniu.
jakby co to potruje sie pawlowi, zeby zasponsorowal z ramienia klubu naklejki na to klubowe auto :)
Bardzo kosztowna zabawa i kłopot z częściami do takiego modelu jak 33 szczególnie jeśli miała to być 16V.Cytat:
Napisał Rosik
Ale pomysł sam w sobie bardzo fajny, jeśli tylko będę mógł jakoś pomóc walcie śmiało :)
Dlatego warto wybrać model juz nieco podpicowany :twisted:
Robert........chyba poświecisz sie dla dobra sprawy :twisted: :twisted: :twisted:
zadna alfa do katowania nie wyjdzie tanio...
wal korbowy do tsa tez jest drogi, nie wspominajac juz o tym calym boschu i dodatkowym wariacie. najtaniej by chyba wyszla 155 1.7 :)
:shock: :shock: :shock: Nie dam :!: :mrgreen: :mrgreen:
Majkel, oczywiście że tak, na początek mogę wypożyczy Wam swoją Belle na jeden rajd, cena mocno promocyjna, 50€ za każy przejechany km na rajdzie i 10€ za km dojadu :PCytat:
Napisał Majkel
Tylko, że z taka pojemnością będziesz w 4 klasie pojemności (1600-2000), a z mocą 107KM i masą 155 nie wiele przywalczysz ;)Cytat:
Napisał Tuti
sami wezmiemy, rejestrowac jej nie trzeba to papiery mozesz sobie zatrzymac :)