Proszę o opinie czy warto kupić ALFA Romeo159 Spotrwagon 2010 2,0 170KM-bardzo mi się podoba tylko słyszałem że są awaryjne a nie chce wtopić pieniędzy.
Aktualnie mam AR147 i jest OK.
Prosze o pomoc.:)
Printable View
Proszę o opinie czy warto kupić ALFA Romeo159 Spotrwagon 2010 2,0 170KM-bardzo mi się podoba tylko słyszałem że są awaryjne a nie chce wtopić pieniędzy.
Aktualnie mam AR147 i jest OK.
Prosze o pomoc.:)
Słyszałem że psują się wahacze ( stuki zawieszenia), elektronika jest kiepska ,alternator siada, słaba blacha. jak sie tak posłucha ludzi to później ciężko sie zdecydować , a ma to być samochód na dłuższy czas( a nie skarbonka).:)
Dziwne żeczy słyszałes, albo ja takich o 159 jeszcze nie słyszałem... Jak masz 147 to wiesz co jest grane. No chyba, że to jakas podpucha i jaja sobie robisz?
czytalem na innych stronach z opiniami. I boje sie bo kupa kasy za ten rocznik . I tak jak pisalem nie chce w topic . Naprawde zalezy mi na opiniach innych wlascicieli tych samochodow. Jak to wyglada naprawde. prosze o szczere opine.
Slaba blacha, niezly zart :D
widze ze za duzo sie nie dowiem o 159. A liczylem na informacje.
skrzypiące górne wahacze, zdarzają się nawet nowe z taką wadą, magle- jakaś usterka fabryczna dostaje się woda i h** je strzela co za tym idzie drążki się wysypują, zawieszenie ogólnie ok. a jeszcze ograniczniki w drzwiach szybko strzelają i nic więcej do głowy mi nie przychodzi... moim zdanie:cool: od siebie polecam Diesla, Jts? lepiej nie, a najlepiej wersje Ti, ogólnie auto bardzo fajne i świetnie wychodzi w stosunku cena/jakość :)