-
mała pomoc wawa:)
Witam mieszka ktos w pobliżu sadyby,albo stegny ul .Jaltanska,raczej pytanie jest skierowane do alfaholika:).Dosłownie na 10min potrzebuje pomocy,konkretnie na 2 pietro wniesc w miare lekkie łózko(bo szuflada wyciągana dzieki temu lzjejsze),no chyba ze do windy wejdzie to pomocy wepchania do windy,niema towarowej.Wiem ze to dziwna prosba:),aa i podwieczór okolice 19 albo 20:)Jakby ktos był ochotny pomóc to wdzieczny bym był:)Podam nr tel.500809744,poprosze o smsa ochotnika to ja oddzwonię,i odwdzięcze sie napewno:)Moze nikt mnie za tą prosbe niewysmieje:)
-
takie życie, nie ma z czego się śmiać... ja niestety nie pomogę :) ale u nas chłopaków zatrzęsienie, więc może któryś się zgodzi.
-
Jak narazie ochotnika brak:)niestety,ale moze dzis ktos przeczyta:)
-
No niestety ja aż z Tarcho, trochę daleko.
-
nadal szukam kogos:)po niedzieli chciałbym to załatwic:)))co to nikt prawdziwemu alfoholkowi niepomoze:(,a naprawde letkie jest:)
-
502834822, zadzwon:), okolo 19:00-20:00 moge podjechac w pn lub wt
pozdr.
Rafal
-
Mogles pisaćdwa dni wczesniej bo bylem w wawie przez 2 dni i nudziłem sie:) a z mokotowa daleko nie miałbym
-
Jutro do kolegi zadzwonie bo dopiero wróciłem z Wawy. i przeczytałem:)
-
ok, to daj znaka tak do 17:00 abym wiedzial czy mam planowac czas na podjechanie;)
-
Dziekuje Rafałowi za pomoc i jego doswiadczenie w przeprowadzkach:Ddalismy rade :)))bezniego bym nic niezrobił:)mało kto nieznajomemu by pomógł:)wielkie dzieki:))moze bedzie jeszcze okazija pogadac na spokojnie:)