Witam!
Znalazlem cos takiego:
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4632627
Z opisu i zdjec wynika ze autko SUPER!!!
Co o tym myslicie?
Printable View
Witam!
Znalazlem cos takiego:
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4632627
Z opisu i zdjec wynika ze autko SUPER!!!
Co o tym myslicie?
Z takimi ogłoszeniami " auto w stanie idealnym " jest b.dużo a w rzeczywistości bywa różnie , na fotkach wygląda dobrze
Wiem i dlatego wyslalem do goscia maila z pytankiem czy jest mozliwosc sprawdzenia auta przed zakupem w wybranym przezemnie serwisie (na moj koszt)!Zobaczymy co odpisze i czy wogle odpisze!!!
Swoją tez kupiłem z ogłoszenia, ktore podobnie pieknie wyglądało, tyle że moja salonowe polska.Jak już kupiłem to w praktyce okazało się że to kupa złomu na kołach.
Fakt, że co wykryłem podczas kupna do właścieciel opuscił z ceny i zapłaciłem kilka tyś. mniej niż ta. Ponadto z dobrą instalacją gazową, która sama w sobie kosztowała 5500zł i to co zaoszczedzi w zupełności starcza na części.Dostałem jeszcz kpl. kół zimowych i kilka innych gratisów. Moim zdaniem cena za wysoka.
Nie wygląda tak źle :) aczkolwiek zdjęcia w ogłoszeniu są marnej jakości, balans bieli na nich chyba nie istnieje :) błyszczy się z profilu niczym po polerce.
tylko nie wybieraj sie obejrzec auta bez wczesniejszego analizowania zdjec o znacznie lepszej jakosci
I nie napalaj się tak oczami :wink:
To że taka wyczyszczona to jeszcze nie oznacza igły ;//
hmmm tylko koleś chyba nie wie co sprzedaje
a w opisie niżej już maCytat:
Skrzynia biegów: manualna, Moc: 145 KM (107 kW), Pojemność skokowa: 1800 cm3, benzyna, srebrny-metalic, Liczba drzwi: 4/5,
to by sie zdecydował czy 1,8 czy 2,0Kod:piękne auto ALFA ROMEO 156 2.0 145 KM 149TYŚ KM,W IDEALNYM STANIE
Wlasnie zastanawia mnie ze czy facet wie co sprzedaje bo troche myli sie w opisie!!!Napewno kazda Alfe przed zakupem sprawdze w serwisie,inaczej nie kupie!!!
a moze chce ja zarejestrowac na 1.8 ,bedzie mial mniejsze oplaty za OC :lol: :lol: :lol:Cytat:
Napisał mrutyna