-
Kontrolka Świec Żarowych
ostatnio zaczela mi mrugac kontrolka swiec żarowych.Nie wiem co sie moze dziac.Auto niby odpala normalnie.Wyswietla sie komunikat-nie pamietam go calego ale koncowka to not avalible czyli chyba awarii nie maja??Mruga na prawym zegarze i wyswietla sie na wyswietlaczu ta spiralka.Jezeli mozecie to prosze o podpowiedzi.Pozdrawiam
-
kolego ja cie prosze.... codziennie wałkujemy temat o świecach. poszukaj
-
to mi daj linka jesli mozesz bo wpisalem w wyszukiwarce i nie wyskoczylo mi nic.
-
-
Temat jeszcze świeży. Prawdopodobnie padła Ci któraś świeca żarowa.
-
z czym to sie wiaze coachu bo ja tak zorientowany w temacie nie jestem.Musze wymienic jedna,wszystkie??Moge nie odpalic auta bez jednej swiecy zarowej??Musze to zrobic jak najszybciej sie da czy jak to jest??
-
Możesz wymienić jedną, ale jest szansa, że niedługo mogą Ci paść następne. Możesz jeździć na razie, ale jak się zrobi chłodniej, to będziesz miał problemy z odpaleniem Belli.
-
a orientujesz sie jaki jest koszt dobrej swiecy??Z tego co patrzylem na allegro to ok.60 zl za sztuke ale nie wiem co to za firma??Ile jest swiec??Cztery??
-
Tak cztery. Możesz odpalać nie na czterech, zresztą tak jest teraz w Twoim przypadku.
Naprawdę odrobinę wcześniej jest wątek poświęcony świecom żarowym, szkoda dublować. Poczytaj.
-
juz go znalazlem.Dzieki coachu.Ty wymieniales juz swiece??Jaki to jest koszt bo w tamtym temacie nie ma nic o kosztach??