-
[166] składane lusterka
Dzis zostałem zastrzelony pytaniem czy wszystkie 166 w wersji super -ponoc wszsytkomajaca mialy składane lusterka.znajomy ma taka ,ma elektryke lusterek ale przycisk od skladanmia ma zaslepiony pyta czy to kwestia tylko przycisku czy rowniez silniczka wewnatrz lusterka ja mu na to :shock: nie wiem ja mam ,pytanie dziwne ale moze ktos z was wie, ja nie potrafie na to odpowiedziec.
-
Witam, znalazłem temacik i podłączan się do niego. Wie ktoś jak to jest z tymi lusterkami?
-
Nie wiem czy tylko Super.
Moja wersja Progression ma.
Ale wygląda na to, że była mocno doposażana bo nie mam tylko pamięci pozycji fotela.
Mam nawet Webasto.
Co do do lusterek to muszą być lusterka z silniczkami.
Wiązki kabli prawdopodobnie są.
Pozdrawiam
-
muszą być składane ... to nie było opcją tylko standartem w tej wersji
-
Ja mam wersję "progression" i lusterka składane ręcznie...
-
smuz, tak się jeszcze zastanawiam ...
powiedz który to jest rocznik tej alfy ... bo podobno była jakaś zmiana z tymi lusterkami
-
to jest rok 1999 o ile sie nie myle
-
Mam 2002 rocznik i wyposażenie prawie maks (wszystkie opcje dodatkowe). Prawie bo nie mam tylko tych elektrycznie składanych lusterek i rolety na tylną szybę.
Tak więc nie zależy to od rocznika.
-
no to jeśli 99 to powinien mieć lusterka składane elektrycznie ... w 2002 dokładnie była zmiana wtedy zaczęto poszczególne drobiazgi traktować jako opcje ... w którymś z postów wklejałem jpegi z wyposazeniem i opcjami
-
a możliwe jest ze ma składane lusterka tylko przycisk zaślepiony?? chyba nie jak myślicie