-
Alfa 156 Crosswagon.
Właśnie, chodzi mi o ten model Alfy. Ostatnio się nią zainteresowałem. Ofert nie jest wiele, ceny są zróżnicowane od 40.000 - 80.000. Większość to sprowadzone auta. Wiem że występowała w wersji uterenowionej i autostradowej. Silnik był tylko diesel, ale to akurat nie problem.
Może ktoś miał styczność z tym modelem. Chodzi mi o prowadzenie, zestrojenie zawieszenia itp. Tak więc proszę o opinie.
-
wzmocnione zawieszenie, torsen C który pewnie ciebie przezyje- jak nic na polskie "drogi" :D
-
A jak z trwałością tego zawieszenia :?:
-
Podobno - mówie "podobno" bo sam jeszcze tego auta nie mam - zawieszenie bardzo wytrzymałe. W duży teren sie co prawda nie nadaje ale na polskie dziury i bezdroża jest w sam raz
Kupie ją :) To pewne :mrgreen:
fred
-
mnie sie tez taka mazy ale niestety przez najblizesz 2 lata jeszcze musze sie wstrzymac (ogrom prac remontowych, mieszkaniowicy i innych :roll: )
-
jak byłem na nartach w Białce Tatrzańskiej na urlopie to jakiś koleś w moim pensjonacie miał Crosswagona :) nigdy nie miałem okazji pogadać bo zawsze jakoś sie mijaliśmy ale raz widziałem jak podjeżdżał pod stromą górę w lodzie i śniegu i szedł jak czołg :) super to wyglądało