Witajcie!
Czy jest ktoś z południowej Wielkopolski zarażony alfaholizmem?
Sam jestem z Kalisza i jeżdżąc po okolicznyh miejscowościach nikt z podróżujących Alfą nie kwapi się, aby mi odmachać...
Printable View
Witajcie!
Czy jest ktoś z południowej Wielkopolski zarażony alfaholizmem?
Sam jestem z Kalisza i jeżdżąc po okolicznyh miejscowościach nikt z podróżujących Alfą nie kwapi się, aby mi odmachać...
Witam kolego ja jestem z Gostynia wiec nie jest tak daleko :) gdybym widzial ze jakis alfaholik mi daje znak dlugimi swiatlami albo podnosi reke zza kolka to bym napewno odpowiedzial tym samym powitalnym gestem :) Bo MY ALFAHOLICY musimy sie jakos pozdrawiac :) czytalem ze kiedys byl taki zwyczaj wiec dobrze i fajnie by bylo zeby powrocil zwyczaj witania sie alfaholikow na drogach :) Pozdro dla Ciebie i jakby co to sie odezwij do mnie :)
Fajnie :)
W sumie kawałek nas dzieli, ale jeśli znalazło by się jeszcze kilka osób z okolic dzielących naszą pasję można by zorganizować jakieś spotkanko.
jak najbardziej jestem "ZA" jakims wspolnym spotkaniem i wymiana pogladow na temat motoryzacji i naszych wspanialych Alf:) a moge Cie kolego zapewnic ze jest nas wiecej z bliskich naszych okolic :)
musisz byc cierpliwy :) ja zalozylem temat na forum o temacie typowym gdzie szukalem innych alfaholikow z moich z naszych okolic i po czasie sie sami oddzywali dlatego wiem ze sa na forum. A z tego co widze to masz nowy temat wiec troszke cierpliwosci bo skoro ja sie odezwalem do twojego postu to inni tez jak beda szukac i natrafia na Twoj temat to napewno do Ciebie napisza:)
Jarocin się kłania. Tak trochę po środku jestem, miedzy Gostyniem a Kaliszem:)
Bardzo fajnie :)
Mam nadzieję, że jeszcze kilka osób się zdeklaruje i będzie okazja zrobić jakiegoś spota :)
Tymczasem czekamy cierpliwie na innych alfaholików z naszych okolic :)
popatrzce na tema Konińskich alfaholików, jest nas kilku i dość często się spotykamy, więc zapraszamy do nas bo nie jest tak daleko