-
Alfa 155 na czesci...
Witam wszystki. Prawdopodobnie bede miał do sprzedania Alfa romeo 155 1.8 TS 8V na czesci. Jeżeli ktoś byłby chetny na jakiekolwiek cześci prosze o kontakt. Silnik ładnie chodzi stan wizualny niestety nie jest ok.... inne podzespoły sprawne. Sprzedarz czesic zacznie sie od grudnia. Chetnych prosze o kontakt pilne...
-
Lusterka elektryczne są? I jaki kolor?
-
-
hehe ja również bym się pisał na klamkę kierowcy i powiedz mi jak maska i drzwi od kierowcy?? no i jaki kolor??
-
Ja się piszę na zamek drzwi - kierowcy, albo lepiej lewego tylnego pasażera jeśli jest ten sam jeśli nie trzaska i ładnie się zamyka,
przydałaby mi się też piasta koła przedniego - ale to by było pilne, nie wiem jeszcze która.
-
maicher nie chcesz nowej piasty?? Do siebie za nówki dawałem 50-70zł.
-
Myślałem, że będą droższe. Biorę nową w takim razie :)
Ale jeszcze potrzebuję zapięcia do pasa kierowcy, tego elementu przy ręcznym, do którego wpinamy pas.
Kemot, plz o wycenę wszystkich moich próśb i prv,
pozdr.
-
ja był bym wstepnie chętny na przepływkę i chyba jakieś czujniki silnika, lusterka boczne, ramke radia, gałke i mieszek. - napisz tu lub na priv ile byś za to chciał.
pozdrawiam !
-
widze ze ogólne zinteresowanie jest duze, chciałem opchnać w całości ale jakos nikt nie chce. Lusterka sa elektryczne lewe bordowe prawe czerwone, maska raczej nie nadaje sie...zamki oki. Dokładnie bede wiedział za tydzień kiedy bede auto bede miał na cześci.