Witam,
Mam problem,a mianowicie nie otwiera mi się klapa bagażnika przy użyciu przełącznika na konsoli głównej i z pilota też nie działa,
Może ktoś mi pomoże co może być przyczyna i co mam zrobić żeby to działało
Witam,
Mam problem,a mianowicie nie otwiera mi się klapa bagażnika przy użyciu przełącznika na konsoli głównej i z pilota też nie działa,
Może ktoś mi pomoże co może być przyczyna i co mam zrobić żeby to działało
Sprawdzić mechanizm otwierania klapy, czyli rozebrać tylny zamek i sprawdzić czy działa elektromagnes który ma za zadanie właśnie ją otworzyć.
Miałem złamany ślimak w siłowniku centralnego zamka klapy. Założyłem nowy i miałem po problemie. Musisz ściągnąć osłonę klapy i sprawdzić silnik i ten siłownik.
A nie działa cały czas czy tylko jakiś czas po wyłączeniu zapłonu?
witam, jako świeży użytkownik 147mki podłączam się pod temat...
Nie mogę otworzyc klapy bagaznika... Ani guzikiem z środka, ani kluczykiem...,w ogole nie slychac zamka, żadnej reakcji po nacisnieciu guzików. Co do kluczyka to guzik w pilocie mam wrazenie jakby nie mial tego czegos podspodem... sama guma a ten pstryk pod gumą jakby go tam nie było... Ktos ma jakoms rade...
Nie usmiecha mi sie zaglądac do bagaznika przez tylną kanape:P
- - - Updated - - -
ok alles ok :) winny byl guzik na pilocie... pod gumka z płytki urwał sie ten pierdolnik do duszenia, zlutowane i gra :) i z pilota i z auta otwiera sie :)