-
Zmieniarka 147
witam kolegów mam takie pytanko co myślicie o takiej zmieniarce http://allegro.pl/zmieniarka-mp3-sd-...994062416.html ?? jak to wogóle bedzie działac mam orginalne radio ar z cd bez mp3 nie działaja mi płyty nagrywane z kompa wiec decyduje sie na takie urzadzenie :) co o tym myslicie i takie jeszcze jedno pytanie po podłączeniu pod radio jak to ustrojstwo bede mógł uruchomic jaki klawisz wcisnąc src?? bo powiem szczerze jestel laikiem :D pozdrawiam
-
Zamontowałem takie coś u siostry w Nissanie Primera.. i szczerze mówiąc nie rwie to jakoś.. jakość muzyki średnia-niska.. do tego w naszym przypadku żeby to odpalić trzeba wszystko ustawić przed odpaleniem silnika.. a jeśli w czasie jazdy przerzucisz ze zmieniarki na radio to już bez gaszenia silnika nie powrócisz na zmieniarkę.. także kicha straszna.. niewiem jak w alfie ale w primerze p12 nie sprawdza się wogóle..
-
Przeczyść laser w radiu i w nagrywarce to będzie odtwarzał wszystkie płyty.
-
i nagrywaj z możliwie najniższą prędkością...
-
Dokładnie nie kupuj płytek za 50 gr tylko kup jakąś dobrą CD, nagraj muzykę przy prędkości 8x i wyczyść laser w radio w samochodzie i nic nie będzie nawet zacinać.
-
laser czyścimy specjalną płytą?
Taka z auchan wystarczy? Bo mnie też tnie, nawet oryginały.
-
Laser to rozbieramy radio i czyścimy spirytusem np
-
tak ale i tak po krótkim czasie płyta zacznie przerywac a poźniej coraz wolniej zacznie czytac, wjedziesz w dziurę i przerwie... a wiadomo jakie mamy drogi ze studzienkami...
ja kupiłem auto z takim interfejsem i nie nazekam mam czytnik kart micro włożony w nim karta 1GB i wcale nie mam tak jak kolega wyzej pisam ze jak wybiore zmienarke poźniej radio i karty juz nie załącze... u mnie wchodzi i gra to od razu czasami chwile pomysli ale zwykle to po jakis 2s juz gra...
http://allegro.pl/interfejs-usb-sd-a...037409763.html
-
Płyty czyszczące są ok.
Wyczyściłem tak connect nav i laptopa.
Teraz czyta mi mapę :)
-
Co do nagrywania... u mnie w 147 radio odtwarza tylko płyty nagrywane przez Winampa ;) Może też spróbuj w ten sposób :D