witam panowie mam pytanie czy nakładka na gałkę z panelu klimatyzacji z AR 147 będzie pasowała do 156 ??
poniżej zdjęcie o co mi chodzi Załącznik 42954
przymierzam się do zmiany chodzi dokładkie o te obwódki chromowane
pozdrawiam
Jarek
Printable View
witam panowie mam pytanie czy nakładka na gałkę z panelu klimatyzacji z AR 147 będzie pasowała do 156 ??
poniżej zdjęcie o co mi chodzi Załącznik 42954
przymierzam się do zmiany chodzi dokładkie o te obwódki chromowane
pozdrawiam
Jarek
widzę panowie że chyba nikt nie jest w temacie to chyba będę musiał zaryzykować i kupić panel i zobaczyć czy pasuje :)
I jak tam kolego z tymi nakładkami? Dokonałeś zakupu takowych i sprawdzałeś czy pasują?
nie dokonałem zakupu bo ceny są masakryczne za panel a spowodu 3 pokręteł szkoda wydac 300 zł wiec szukam dalej coś tańszego i napewno będe walczyl :)
Ja też się rozglądałem za tym panelem ale tak jak piszesz ceny odstraszają :D
no i udało się kupione nakładki na panel klimatyzacji od 147 pasują idealnie i odrazu dają lepszy efekt z tymi delikatnymi obwódkami chromowanymi.
Bardzo mi się podoba :)
Prosimy o fotki:)
Foto - bo też ciekaw jestem :)
Ile ta przyjemność kosztowała Cię?
Ja na etapie srebrnych ramek nawiewu jestem poliftowych. Dziś dostałem od jednego z kolegi z forum :) zamontowałem i pasują git.Także 4 nawiewy srebrne,zostały tylko mi obwódki zegaru.I jak by te pokrętła srebrne były z tą obwódką to myślę by było spoko :)
Również czekam na zdjęcia, takie małe akcenty chromowe rozjaśniają trochę środek i nadają uroku :)
Ja osobiście miałem te pokrętła ze 147 i powiem że mi nie pasowały bo były mniejsze więc nie wiem jak to kolega zrobił i również czekam na zdjęcia i info z jakiego panelu to było czy z klimy manualnej czy klimatronika.