-
159 2007r Opole.
Witam,
byłem dzis zobaczyć coś takiego:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-1-9-jtd-C22266735.html
przebieg (podobno): cos ponad 50 000 km(50 821 jesli dobrze pamiętam)
numer VIN: ZAR9390000715218 (mogłby ktoś rozkodowac?)
zastrzeżenia:
-lewy przód byl malowany napewno(sprzedawca twierdzi że był przetarty) ale widząc spasowanie z innymi elementami raczej była grubsza akcja
-przednia szyba z 2009r
-wytarta kierownica
-problem z nawiewem z tylu
-zdrapane wnętrze wewnętrznej klamki od strony kierowcy
-podczas jazdy próbnej paliło sie Check Engine oraz pokazywał Ol Wechseln
-podejrzannie niski przebieg, zwlaszcza w stosunku do stanu niektórych elem. wnętrza
Co Wy na to?
Pozdrawiam
Gunjack
-
Myślę, że kierownica nawet na zdjęciu sprawia wrażenie nieco zmęczonej. Jest jasna - to fakt. Ale czy po 50tys. taka by była ? Podjechać z komp. i wydrukowanym ogłoszeniem... jeśli auto będzie ok, a okaże się, że licznik kręcony, to negocjować i ew. 'postraszyć' ;)
-
Bylem dzis zobaczyc, bez kompa bo byłem "przy okazji" więc napisałem co i jak, tak jakby ktoś chciał byłzainteresowany. Sprzedawca twierdzi,że auto odkupione od ADAC.
-
150-konna 159 JTD, z roku 2007, z przebiegiem 50000 km była NA PEWNO rozwalona i to dość mocno, jeżeli ktoś sprzedaje to za 39 tysięcy złotych. Deliberowanie na forum, co temu autku było, jest moim zdaniem pozbawione sensu - bo wypadek na pewno nie wyglądał tak, że starsza pani, jadąc do kościoła 30 km/h, przydzwoniła w przebiegającego przez ulicę kota. Tylko i wyłącznie oględziny pojazdu na podnośniku + spora wiedza na temat napraw blacharsko-lakierniczych mogą być podstawą do ew. podjęcia decyzji o zakupie tego czegoś.
-
W ogłoszeniu nie napisane że bezwypadkowy. Przynajmniej był na tyle "uczciwy" :)