-
Samochód do ślubu
Myly Państwo
Planowo w dniu 11.08.2012 zmienię stan cywilny i chciałbym do ślubu pojechać jakąś piękną Włoszką.
Moja luba chciałaby aby to był kabriolet, mi to akurat znaczenia nie robi. Czy ktoś z Was ma namiary na kogoś kto udostępnia auto na ślub?
Widziałem ze w Tarnowie jeździ pewien starszy Pan ładnym czerwonym Spiderem kabrio, może ktoś go zna i mógłby podpytać czy zgodziłby się udostępnić auto na kilka godzin (to jest chyba 2 osobowe i dlatego wchodzi w grę tylko udostępnienie a nie odwózka pod kościół i lokal)
Ewentualnie jakieś inne propozycje poproszę.
Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
PS Oczywiście wszystko odbędzie się w Dębicy.
-
ja niestety nie znam goscia ale za to moge sie zaoferowac na orszak weselny :)
-
w Niepołomicach jest Alfa Romeo Spider z lat 30 http://www.retro-mobile.eu/index.html. A w Tarnowie czerwona AR o ile się nie mylę ma Pan Andrzej Chmielowski.
-
maciekk przyjmuje oczywiscie oferte orszaku
@zeo: no wlasnie o tego czerwonego Spidera mi chodzi, znasz go moze?
-
Niestety nie znam. Widziałem kiedyś ofertę na stronie internetowej lokalu Tarnowianka, ale teraz ta strona nie działa. Latem też widać na mieście ten samochód. Poszukaj jakiegoś telefonu, zadzwoń zapytaj może się uda.
-
-
JA nie wiem czy bede na Oeszaku bo 25.08.2012 mam swoja uroczystosc weselna :D:D
Ale zycze jak najwiecej Alfaholików w orszaku :)
-
Tomek no co Ty? Powaga?;) No to już wiem co będę robił 25.08:D
-
Paweł ja na orszak pewnie tez zawitam o ile nic mi nie wypadnie w ten dzien ale musisz mi jeszcze wczesniej przypomniec bo to jeszcze troche czasu:).Pozdrawiam
-
w mysłowicach na giełdzie jest spiderka do wynajęcia na śluby :)