-
Narty warunki
Czy ktoś był albo słyszał jakie są warunki narciarskie w Szczyrku- Skrzyczne lub -innych wyciągach, niby na stronach internetowych pisze że warunki są dobre/bardzo dobre ale wole jakby ktoś wyraził osobiście swoją opinie, ja osobiście mogę napisać że na Soszów-Wisła warunki są bardzo dobre, śnieg nie jest bardzo ubity i nie ma lodu ;) info z piątku...
-
W Szczyrku byłem tydzień temu i śniegu multum...jeździłem na Czyrnej.
Pierwszy raz tam byłem bo zawsze jeździłem na Skrzyczne. Jest znacznie lepiej (jak dla mnie) dużo tras połączonych ze sobą.
A na Skrzycznym dzisiaj jest kumpel i jak dzwonił to potwierdzał, że na śnieg nie można narzekać:)
-
Szkoda ze info wczoraj nie dostałem ale zaryzykowałem i nie żałuje, dziś to tak wiało że masakra :o
A na Czyrnej trasy dobrze przygotowane ???
-
Ciao! Byłem 22.01 na Czyrnej i trasy -ok ale te wyciągi (muzeum)??? pogoda była nie najlepsza i mokry śnieg .Jadę też 30.01 bo ma być mrozik a i pogoda wtedy lepsza (czekam na słoneczko ):)
-
wczoraj cienków warunki spoko troszkę przylodzona góra ale widomo jak tam zawsze jest armatki pracowały od 20 wiec powinno być spoko najlepiej i tak jest w tygodniu wieczorem bo nie ma ludzików za duzo -6 stopni jak wyjezdzałem o 21:20