Witam, moze by tak zorganizowac jakis spocik gtv w wawie w tym tyg:)
Printable View
Witam, moze by tak zorganizowac jakis spocik gtv w wawie w tym tyg:)
tak daleko? może w Częstochowie się spotkamy na Jasnej Górze? :D haha
E tam, spotkajmy sie w polowie drogi np w gdańsku :P
Łódź byłaby najbardziej uczciwa :D A w ogóle latem na pewno będzie trzeba pomyśleć o jakimś zlocie Gtv-ek... ;)
to moze u mnie pod garażem :D bo jak na razie gtv się składa i nie mam jak dojechać gdziekolwiek
koledzy, faktycznie mozna by pomyslec o jakims zlociku gtv/spider na wiosne, moze kwiecien, moze maj, co do miejsca kilkukrotnie bylem na zlocie alfa romeo w kazimierzu dolnym nad wisla i uwazam ze jest to ciekawy pomysl ze wzgledu na lokalizacje, a jak wiadomo kazdemu sie nie dogodzi
do maja to ja się nie wyrobię :(
to co ty swapa robisz jakiegos na nietutejszych parts-ach
wiesz co robię tak żeby było dobrze zmieniam heble na większe, silnik remontuje w sobotę muszę zrzucić głowice i oddać do zrobienia :) chcę zmienić turbo i wtryski na większe. od ponad 3 lat czeka na montaż większy ICek :) wymienić bov na coś lepszego zamontować pomalowane pokrywy Załącznik 45273 i kolektor dolotowy. dodatkowo wydech prawdopodobnie 2,5 cala przelot tylko końcowy zostawię. i na koniec poprawki stylistyczne i montaż 18 :D a w przyszłości lakier i inne drobiazgi
---------- Post added at 18:55 ---------- Previous post was at 18:53 ----------
zapomniałem jeszcze że szukam Q2 i że czeka jeszcze cały karton nowych części które chcę powymieniać :D