Macie jakieś sprawdzone warsztaty dla naszych alf? Może mamy gdzieś zniżki/rabaty? Czeka mnie rozrząd, przy okazji chce wymienić wariator. pasek balansu...Nie chce robić tego u byle kogo a gość który robił mi zawsze megane w alfach "nie grzebie"
Printable View
Macie jakieś sprawdzone warsztaty dla naszych alf? Może mamy gdzieś zniżki/rabaty? Czeka mnie rozrząd, przy okazji chce wymienić wariator. pasek balansu...Nie chce robić tego u byle kogo a gość który robił mi zawsze megane w alfach "nie grzebie"
Jeśli chodzi o naprawy nie wymagające podnośnika to ja mogę się tym zająć w swoim garażu :)
Ja sam grzebie przy aucie, choć np. sprzęgło zmieniał mi niejaki Janek z klubu Lancii, mogę podesłać nr na priva. Z kolei jeżeli chodzi o serwis klimatyzacji to bardzo polecam Pana z ul. Kossaka, kilku bydgoskich alfisti także do niego trafiło i wszyscy bardzo zadowoleni.
a wszystko czynne do 14? Bo potrzebowal bym sprawdzic w bydgoszczy jedno auto, ale w sobote po ok 15 :/
chodzi mi o takie sprawdzenie przed zakupem, zeby sprawdzili czy warto :)
murek mówisz o moim?:P jak chcesz to się zrobi spota z klubu squdracorse - bydgoski klub Alfa Romeo;)
A tak na poważnie to w Bydgoszczy polecanym mechanikiem przez klubowiczy "miejskich" jest pewnien Janek ale niestety nigdy u niego nie byłem - ten o którym pisze Tomek G. Wicked też jest chyba mechanikiem i ma "rzut beretem" ode mnie.
Wejdź ogólnie na Squadra Corse i tam najprędzej pytaj to chłopaki Ci podadzą gdzie co i jak.
w razie czego patrze co jest jeszcze w bydgoszczy :P
Twojego, stanu raczej jestem pewien ;]
A ma ktoś może w Bydgoszczy osobisty ściągacz do koła zębatego pompy wysokiego ciśnienia w jtd i by się podjął operacji wymiany pompy i w jakiej cenie?:P Bo o ile wiem mniej więcej jak to zrobić, to nie opłaca mi się kupować ściągacza za 150 zł, a poza tym po co mam coś robić sam 3 godziny, skoro pewnie idzie to zrobić w godzinę.
Chłopaki kto kuma (i ma sprzęt) do wymiany rozrządu w V6 (oprócz AUtexu) ???
Pilnie potrzebuję namiarów w Bydgoszczy.
12V czy 24V?