[145] Silnik 2.0 TS ... ale bez walkow wyrownowarzajacych ?
Czesc zastanawia mnie fakt taki czy wychodzily twin sparki o pojemnosci 2.0 ale bez walkow wyrownowarzajacych.
Bo zdaje mi sie ze moj nie ma takowych walkow ...
Jesli takie nie wychodzily to jak mam rozpoznac bez zdejmowania rozrzadu czy mam te walki wyrownowarzajace ? ;)
Glupie pytanie ale akurat tego INFO nie moge nigdzie znalesc.
Pozdrawiam.
Re: Silnik 2.0 TS ... ale bez walkow wyrownowarzajacych ?
Cytat:
Napisał Rommie
Czesc zastanawia mnie fakt taki czy wychodzily twin sparki o pojemnosci 2.0 ale bez walkow wyrownowarzajacych.
Bo zdaje mi sie ze moj nie ma takowych walkow ...
Jesli takie nie wychodzily to jak mam rozpoznac bez zdejmowania rozrzadu czy mam te walki wyrownowarzajace ? ;)
Glupie pytanie ale akurat tego INFO nie moge nigdzie znalesc.
Pozdrawiam.
nie ma 2,0 bez walkow.wystarczy jak odkrecisz oslone rozrzadu i bedziesz wiedzial wszystko.
Cytat:
Napisał lesio146
nie ma 2,0 bez walkow.wystarczy jak odkrecisz oslone rozrzadu i bedziesz wiedzial wszystko.
Zaraz pewnie zaczniesz się piekli tak jak ostatnio gdy smiałem Ciu zwróci uwagę - ale jednak to zrobie - chyba nie masz racji , istnialy 2.0 TS bez wałków . Jestem prawie pewien , że osmiozaworówki nie posiadają takich wałków.
pozdrawiam i życze nie chwytania ciśnienia ;)
Cytat:
Napisał Zun
Zaraz pewnie zaczniesz się piekli tak jak ostatnio gdy smiałem Ciu zwróci uwagę - ale jednak to zrobie - chyba nie masz racji , istnialy 2.0 TS bez wałków . Jestem prawie pewien , że osmiozaworówki nie posiadają takich wałków.
ale przeciez zapytanie dotyczy 145 :P
Cytat:
Napisał Alfista
Cytat:
Napisał Zun
ale przeciez zapytanie dotyczy 145 :P
Ale odpwoiedź była nie ma 2.0 bez wałków :P
Ale reasumując masz rację - czepiłem się po chamsku jak przedszkolak ;) Za co grzecznie przepraszam , nie skojarzyłem , że w 145 nie było ośmiozaworowych - pewnie dlategoi , że te auto zawsze obchodziłem szerokim łukiem i nic o nim nie wiem ;)
pozdrawiam