[156] Patent uchwytu na napoje ?
Macie Panie i Panowie jakiś patent na to w 156 nie czarujmy się ale brak kompletnie jakieś szerszej wnęki czegokolwiek z racji że jestem osobą która w trasie lubi sobie sączyć jakiś napój (oczywiście bezalkoholowy :mrgreen: ) i nigdy nie mam gdzie położyć napoju najczęściej muszę go zakręcać i położyć na siedzenie pasażera no chyba że jadę z załogą na pokładzie to oni robią za uchwyt :mrgreen:
a ja mam problem z komórką.
Nie trawię tych wielkich, plastykowych uchwytów, przykręcanych w miejscu, gdzie pasażer winien mieć nogi, bądź przyklejanych do szyby przyssawką jak wieszak na ręczniki w jakimś szalecie...
Gdzie Wy trzymacie telefony podczas jazdy? Może ktoś poleci jakiś ciekawy, mały, delikatny i nie zaburzający harmonii Alfy uchwyt na telefon?
Pozdrawiam.
- Rafał
Re: a ja mam problem z komórką.
Telefon w kieszeni albo w torbie. Z reguły słucham głośno muzyki to i tak nikt ze mną nie pogada. A jak mu zależy to oddzwoni.
Uchwyt na napoje - wg mnie nie ma takiej potrzeby tutaj się jedzie, dwie łapy na kierownicę i ogień. Jak słyszę o uchwytach to kojarzy mi się niemicki wagon z całym bufetem w desce rozdzielczej. Po kubkach pewnie będą stoliki na hamburgery, frytki i dozowniki ketchupu. Wrrr, jak chcesz jeść to stań i zjedz jak człowiek i jedź dalej. W innych autach są uchwyty bo muszą jechać cały czas, ty masz czas jedziesz, stajesz, pijesz, jedziesz - i tak cię nie dojadą.
A tak serio to widziałem kiedyś na allegro takie cuda wianki montowane w kratki i myslałem o zamontowaniu np jadąc w długą trasę. Jak również zastanawiałem się nad zamontowaniem tych od 147 w miejsce popielniczki., lub ewentualnie innego auta.
Re: a ja mam problem z komórką.
Cytat:
Napisał alces1
Gdzie Wy trzymacie telefony podczas jazdy?
telefon u mnie ma miejsce pod popielniczką, ewentualnie obok ręcznego, do tego słuchawka bluetooth i nie potrzebuje zadnych uchwytów.
odnosnie uchwytów na napoje to, ja je trzymam tez czasami w foteliku syna. Niektóre foteliki dzieciece maja wysuwane uchwyty z boku, i jest to bardzo wygodne. Oczywiście pod warunkiem ze ma sie dzieci.
są jeszcze podłokietniki ze schowkiem i uchwytem na napoje, ale jak się ma oryginalny to szkoda wymieniac, na jakis badziew