Jak w temacie Panowie mam pytanko czy 3.0 v6 nadaje sie do zagazowania,jakie spalanie mozna uzyskac i ile wymiana rozrzadu w takim cacku?Z gory dziekuje za odpowiedz!
Printable View
Jak w temacie Panowie mam pytanko czy 3.0 v6 nadaje sie do zagazowania,jakie spalanie mozna uzyskac i ile wymiana rozrzadu w takim cacku?Z gory dziekuje za odpowiedz!
zagazować możesz ale lepiej pomyślał bym o dislu ;)
Poszukaj na forum, jest tu wiele o zagazowaniu V-ek
Bez komentarza , takie pytania powinno się zadawać w dziale lpg albo najlepiej wcale :evil:Cytat:
Napisał nako
a ja odpowiem
ok 17 w mieście, 1000 PLN rozrząd z robocizną bez pompy wodnej.
No i o to mi chodziło!Czysto konkretnie i na temat!Dzięki kolego,pomogłeś mi znacząco w podjęciu decyzji,jeśli możesz to powiedz jeszcze jak to sie sprawuje?Cytat:
Napisał Techno
Mi 16L w mieście, 12L w trasie gazu. Musi być dobra instalacja (czytaj: nie tania).
Rozrząd: 1100zł.
jak sie sprawuje ? rewelka .... żyć nie umierać :mrgreen: pomimo spalania gorąco polecam kupić zadbany egzemplarz
Moja tez sie super spisuje...a do tego ok. 24zl/100km...na trasce...no chyba bombastic :D :D :DCytat:
Napisał Techno
Nie moge sie opanowac zeby nie wyrazic sowjej opinii, nie denerwujcie sie na mnie, poprostu musze :mrgreen:
Po co kupowac Alfe z silnikiem 3.0 V6 który jest bajeczny jak dla mnie, ma w sobie power i przepieknie pracuje nie mówiac o osiągach...i go gazować ;//
To naprawde jest dla mnie nieporozumienie na całej linii...Nie jestem przeciwny instalacjom (dobrym instalacjom) ale nie w takim motorku :cry:
Błagam...nie :cry: