Jak w temacie, jak ma się sprawa gdy powiedzmy przerobię lampy na te z GTA i dorzucę do nich ori przetwornice. Jak wygląda sprawa tego podłączenia żeby to dobrze hulało i co z poziomowaniem?
Printable View
Jak w temacie, jak ma się sprawa gdy powiedzmy przerobię lampy na te z GTA i dorzucę do nich ori przetwornice. Jak wygląda sprawa tego podłączenia żeby to dobrze hulało i co z poziomowaniem?
Nie wiem jak z podłączeniem ;) Ale o samopoziomowaniu, to zapomnij ;) Zresztą... na polskich drogach i samopoziomowanie jest wybitnie potrzebne;) Nigdy nie dostałeś po oczkach xenonkiem od jakiejś fajnej nowej betki czy mietka?:D Podłączenie nie powinno być wybitnie trudne, sam myślę nad zakupem reflektorów xenonowych do swojej 166tki ;) ...Dla psa podczas kontroli najważniejsze są spryskiwacze i oznaczenie na lampie ;)
W zeszłym roku myślałem o zakupie nowych oryginalnych lamp do GTA - ale szoking coś koło 4 tysi za sztukę /kompletna/.
Z tego co wyczytałem u nas na forum, lampy z GTA nie pasują do zwykłych wersji ze względu na elektryke.
Najprosztrzym sposobem jest zapłacenie koledze z forum i zlecenie przeróbki lamp ;)
nad tym, ale jeśli chciałbym ori przetwornice założyć?
na samo poziomowanie też juz jest sposób
http://www.xenonowe.pl/index.php?MENU=oferta&id=78
Wieć tak z tego co ja wiem to lapm Xenonowych nie założysz normalnie do 156, bo instalacja jest zupełnie inna, a wsadzenie soczewek za gruba forsę, potem montaż uniwersalnych Hidów i bebranie się z resztą żeby działało to chyba pomyłka (ktoś cos takiego przerabiał w 156- poszukaj). Jak ktoś ma górze pisał napisz do kolegi które przerabia i będziesz miał mocne światła, a jak lubisz niebieska poświatę to sobie spraw żarówki o lekkim zabarwieniu, bo jak kupisz te gówna tuningowane co walą na niebiesko to po pierwsze, będziesz wszystkich oślepiał, a co najgorsze świecić będą słabo, gorzej niż oryginalne żarówki (wczoraj za piątką jechałem- miał niewiele dłuższe długie niż ja krótkie)