Witam, skąd wziać jakąś mape na cd do nawigacji, ma ktoś??? bo zegarek mnie denerwuje że nie da sie ustawić:( odłączałem kostki od navi ale to nic nie zmienia i nie aktualizuje sie ustawianie reczne.... co zrobić koledzy?
Printable View
Witam, skąd wziać jakąś mape na cd do nawigacji, ma ktoś??? bo zegarek mnie denerwuje że nie da sie ustawić:( odłączałem kostki od navi ale to nic nie zmienia i nie aktualizuje sie ustawianie reczne.... co zrobić koledzy?
spróbuj odłączyć jeszcze aku na pare min i wtedy zobacz czy bedzie sie dało. oczywiście na wypiętej wtyczce od czytnika ;]
Odepnij navi i poczekaj. Nie pamiętam ale u mnie po odpięciu dopiero po kilkunastu minutach dalo się godzinę ustawić. A odlączylem to bo mnie wkurzal ten komunikat na początku
Mam Oryginał z 2002, 2004 i 2008 (ostatnia) Niemcy. Właściciel od którego kupiłem miał abonament :-). Słuchaj nagrałbym Ci, ale nie wiem na jakiej płytce i czy wogóle pójdzie...Jak coś to dawaj na Priva to się jakoś dogadamy...
Ps. Ostatnio w Zakopanem niedaleko granicy odpaliłem navi route. Super sprawa...tylko nie ma na pozostałą część Polski....
Ps2. Słuchaj jak włączysz moją płytkę to pójdzie aktualizacja ICS'a....jeszcze wciśnij Clima + przycisk funkcyjny i powiedz, jaką wersję masz (chodzi o te "ARNA"), bo u mnie alfa CF3 i prawdopodobnie nie pójdzie w CF2.
Żeby manualnie ustawić datę nie posiadając płytki trzeba odpiąć czytnik navi. Przy podłączonym czytniku ICS pobiera go z satelity i nie ma możliwości ustawienia z palca.
Mam oryginalne płytki, gdybyś był zainteresowany.