I co zdziwiony? Czyli niespodzianki ujawnione po zakupie?
Co Was zaskoczyło juz po zakupie? Niekoniecznie negatywnie - nie mam na myśli wyposażenia seryjnego. Z jakimi usterkami i "wynalazkami" (ala McGyver) poprzednich właścicieli spotkaliście się w swoich samochodach :?:
[ Komentarz dodany przez: AR_33: 2008-05-26, 14:45 ]
Zmieniam tytuł tematu z wielkich na małe litery ( Regulamin pkt.3 )
Re: I CO ZDZIWIONY? CZYLI NISPODZIANKI UJAWNIONE PO ZAKUPIE?
Cytat:
Napisał as
Co Was zaskoczyło juz po zakupie? Niekoniecznie negatywnie. Z jakimi usterkami i "wynalazkami" (ala McGyver) poprzednich właścicieli spotkaliście się w swoich samochodach :?:
Oj człowieku ..... dnia by niestarczyło ..... przez moje ręce przewineło się kilkanaście aut , którymi jeździłem dłużej niż miesiąc - o tym można napisa książke. Dodatkowo jeszcze z racji wykonywanego zawodu przyglądałem sie bliżej w swoim życiu kilku set autom. Do końca tygodnia można by było opowiada o rzeźbach z gó.wna przy tych samochodach. Ale jeśli cchodzi o alfy - te którymi jeździłem nie raziły strasznie jakimś druciartswem - bo do spiętego pasami do ładunków filtra powietrza zaliczam raczej jako lajtową rzeźbe - w porównaniu ztym co już widziałem. Ale inaczej się miało przy takich które oglądałem ale nie zakupiłem.