Zmuszony jestem sprzedać:( AR 156 1,6 bez NCT i TAX-u , w zeszły czwartek nie przeszło nct do wymiany przednie 2 górne wahacze i tylne patyki ,przebieg 97000
Printable View
Zmuszony jestem sprzedać:( AR 156 1,6 bez NCT i TAX-u , w zeszły czwartek nie przeszło nct do wymiany przednie 2 górne wahacze i tylne patyki ,przebieg 97000
Chciałbym ją zostawić ale nie mam zdrowia żeby ją robić, nawet nie wiem po ile chodzą , nie będę się kłócił o 10e chcę sprzedać dołożyć i jezdzić, czekam na oferty:P
wystawiles gdzies jeszcze ogloszenie?
Witam , nie dawałem nigdzie więcej ogłoszeń,mój nr 0860305588, wymieniłem termstat z czujnikiem, nareszcie pojawiło się ogrzewanie.
Nie poddawaj sie tak latwo. Wcale nie masz duzo do zrobienia na to NCT. Reperuj i ciesz sie fajnym autem :) Alfe bez NCT sprzedaz za bezcen i nic sobie za to nie kupisz. A tak wkladasz max. 200 jurkow, jedziesz na NCT i masz super samochod :D
250 z re-testem i jeszcze skrzynia mnie czeka kiedyś bo 3 bieg coraz częściej nie wchodzi ,więc kolejne 350 ojro, sam już nie wiem guuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi jestem:girl_wacko:
To wszystko pikuuus, jesli kochasz te samochody. Ja mam caly zawias z przodu do wymiany, klocki i tarcze (4 sztuki), skrzynie tez, jak juz w koncu padnie do konca, bo mi momentami czworka nie wchodzi, albo wyskakuje... To tyle wiem na pewno, a NCT na poczatku marca. Po NCT moze sie okazac, ze to dopiero poczatek. Rob swoja i jezdzij. Radosc jazdy Bella jest bezcenna :D
Oprócz tego na nct wsio super, ktoś wymienił rozrząd i drugi komplet dał ,ja lubię włochy i nic nie poradzę,było brava stilo, marea jest ar
Tak jak ci mówią, naprawiaj i jedź na NCT. W takim stanie (tz. bez NCT) to za te auto dostaniesz 200€ Ewentualnie poszukaj drugiej za 200-300€ i z dwóch poskładaj jedną!
Dla przykładu powiem ci że ja w swoją naładowałem w ciągu dwóch lat 2000€ ale i tak kocham tą markę i następna też będzie Alfa!