Kto leci do Czestochowy? W sumie ja się zdecydowałem że pojadę. Z tego co wiem, to bobryt i pikero tez jadą ze swoimi paniami. A reszta?
Printable View
Kto leci do Czestochowy? W sumie ja się zdecydowałem że pojadę. Z tego co wiem, to bobryt i pikero tez jadą ze swoimi paniami. A reszta?
przynajmniej nie trzeba kombinować z trasą. walicie prosto przez gorzów. później się wskoczy na A2 i będziemy prawie na miejscu heh ;)
Ja również mam zamiar jechać. Może wczesniej uda mi sie wpasc na jakiegos spota poznac ludzi z okolic. Pozdrawiam
Również planuję zaliczyć tego ZLOTa... Przy okazji odwiedzi się kościółek :wink: :P
Bobryt... tak jak piszesz... musimy skończyć z bocznymi objazdami i kombinowaniem... i jeździć porządnymi drogami... dziękuję już za jazdę bocznymi dróżkami po tym jak zaliczyłem KRATER w drodze powrotnej z Karwii :wink:
Niestety ja odpadam po planowanym urlopie w lipcu nie zostanie środków już na przyjemności w tym roku :(
Z tego co widzę to większość naszej brygady leci na zlot,może my tez się zdecydujemy :wink: ja mam akurat urlopik w tym czasie, szkoda,że zlot w Częstochowie trwa tylko 3 dni :cry:
Co sądzicie o tym, żeby zebrać grupkę i polecieć w kilka Alf zamiast w kilkanaście? :)
nie, more alfa = more fun! :P
no chyba że faktycznie ktoś nie może, to jak najbardziej niech leci z kimś :)
Ja z Alą też się wybieramy. Z Koszalina będzie jeszcze jechała jedna ekipa Alfa 155
Mam nadzieje ze mowisz o mnie :PCytat:
Napisał Majkel