Witam.Mam problem.Zapaliła mi się kontrolka (kluczyk) z napisem CODE i nie auto nie chce odpalić:(Jaka jest przyczyna tego?Pomóżcie.Z góry wielkie dzięki i Pozdrawiam!
Printable View
Witam.Mam problem.Zapaliła mi się kontrolka (kluczyk) z napisem CODE i nie auto nie chce odpalić:(Jaka jest przyczyna tego?Pomóżcie.Z góry wielkie dzięki i Pozdrawiam!
Dobrze by bylo pod kompa podlaczyc to sie dowiesz wszystkiego. Ale wyglada to na to ze imo padl. Masz drugi kluczyk zeby sprawdzic? Moze pastylka w kluczyku padla albo centralka. Sprawdz jeszcze w skrzynce bezpiecznikow wszystkie styki, wtyczki i bezpieczniki.
Możesz awaryjnie odpalić jak masz alfa code .Taka mała karteczka podobna do wizytówki powinienes ją dostać przy zakupie.
a std czyszczenie styków w antence immo przy stacyjce tak jak to piszą w dziale 156 ?
sprawdź masę do komputera silnika, podłączenie pod kompa może nie działać jak świeci imo
Koledzy!!! Przyczyną był bardzo słaby akumulator :)
Ehhhhh..... Niedługo ktoś spyta dlaczego nie może otworzyć drzwi a nie może bo zapomniał kluczyków.... :D ale dobrze że chociaż teraz się zorientowałeś a nie dopiero jak laweta do serwisu zawiozła :D to teraz się możesz już furą cieszyć :)