-
Wita były alfisti
Witam wszystkich serdecznie. Piszę na forum trochę w nietypowej sprawie. Jestem byłym (niestety) alfisti (nie będę tu opisywał historii, bo sporo by tego było. W każdym razie życie potoczyło się inaczej i zmuszony byłem sprzedać ukochaną (145QV). Powiem wprost, zostało mi kilka ciekawych pierdół z belli, a nie mam czasu na oczekiwanie 90 dni, aby umieścić je na forumowym bazarku. Wiem, że za tego posta mogę dostać bana, ale ja nie mam nic do stracenia, natomiast ktoś z użytkowników może wiele zyskać. Mam do zaoferowania oryginalne! felgi Zender Milano 17x7, 4x98 w idealnym stanie (myślę, że każdy wie o jaki konkret chodzi). Oczywiście jeśli nie będzie zainteresowanych to wystawię na forum mini oraz allegro, jednak przez wzgląd na sentyment uważam, że pierwszeństwo należy się alfie.
Pozdrawiam
-
2 załącznik(i)
Załącznik 49993Załącznik 49994
dołączam foty. Zapomniałem dodać, że dekielki alfa romeo są w komplecie :)
pozdro
jacolj
-
Cena pewnie powali :D, ale pytam (chyba, że kto pierwszy to dostaje w prezencie :P).
Pozdrawiam
balc3r
-
cena pewnie bedzie zaporowa, ale pomarzyć zawsze warto :D
-
no trzeba przyznać stan tych felg jest bardzo dobry...;)myślę że ze 2500 bedą chcieli...:(a szkoda...jestem ciekawy jak pasowały by do 155....:)podejrzewam że by były idealne...:)
-
za zendery milano a do tego na 4 śruby napewno nie dostaniesz bana:D
-
-
a w jakiej cenie sa do kupieni?
-
-
Sorry panowie, już zapomniałem o temacie. Felgi poszły od ręki na forum MINI Coopera. Trochę mi szkoda, że nie będą zdobić alfy, ale cóż do mini pasują też doskonale. Cena była 3000zł. Klient obiecał foty autka, jak dostanę to pedeślę. Pozdrawiam.