Tak sobie myślę że fajnie by było się spotkać w któryś sobotni lub niedzielny wieczór i zobaczyć ilu nas jest z tych że okolic może wysnujemy wspólnie jakiś super wypad za jakiś czas?? Co wy na To?? Pozdrawiam :D
Printable View
Tak sobie myślę że fajnie by było się spotkać w któryś sobotni lub niedzielny wieczór i zobaczyć ilu nas jest z tych że okolic może wysnujemy wspólnie jakiś super wypad za jakiś czas?? Co wy na To?? Pozdrawiam :D
ja sie na to pisze z białki mam nie daleko w jedną czy w druga strone;)
To Super jest nas dwóch :D Poczekamy jeszcze Kilka Dni Może ktoś się do nas dołączy Zapraszamy!! :)
no w sumie temat założyłeś dopiero wczoraj tekże myśle że ktoś się jeszcze zgłosi ;)
według mnie to chyba lepiej się spotkać w nowym tylko gdzie?na jakims placu by pasowało może na placu targowym??
chyba że znasz fajne miejsce w zkp ;p
Plac Targowy dobry pomysł tam mogli byśmy się spotkać :) A później z Targowicy ruszymy na Duży Parking Do rynku :) Może być?? Ewentualnie można by było skoczyć do Zakopanego Wieczorem :)
no spoko tak by było fajnie tylko taka wiekszą paczką jakby sie udalo;p
No tylko jak na razie jest nas dwóch :) i w tym problem bo nikt nie chce się przyłączyć :P
Witam kolegów! No to już jest nas trzech :rolleyes: Dobry pomysł z tym lokalnym spotem. Z drugiej strony, tyle Alf widuje się w NT, a nas trzech... :( Może ktoś nas jeszcze znajdzie w tym gąszczu postów???
moge podjechac pod warunkiem ze bedzie to w weekend, bo mieszkam aktualnie w katowicach i tutaj co czwartki mamy spota ;) jestem z okolic Nowego Targu.
To się nam wątek rozwija :-) Ja też się piszę raczej tylko w weekend. Wybieracie się na zlot do Żywca w sierpniu?