-
Wahacze firmy - FAST
Witam,
w związku z faktem iż Bella zaczyna troszku skrzypieć z przodu :) powoli myślę o wymianie wahaczy,
przypuszczam, że skrzypie na sworzniach wahaczy dolnych ale mniejsza z tym.
Jak zapewne wiecie firma FAST oferuje swoje wyroby w nad wyraz korzystnej cenie w stosunku do konkurencji, mam na myśli zarówno wahacze dolne jak i górne przód - czy ktoś może korzysta już z tych wyrobów lub słyszał jakieś opinie na temat tych produktów ?
Czy warto uzbroić się w ten sprzęt czy jest to wyrzucenie pieniędzy ?
Proszę o informację.
-
Temat rzeka kolego :)
Zapewne większość będzie polecac TRW bo to oryginał i faktycznie dobry produkt.
Z praktyki sklepu wynika , ze wszyscy mówią o TRW a sprzedaje się ... FAST.
-
No właśnie chciałbym usłyszeć opinie użytkowników konkretnie tych wahaczy,
Ja osobiście jestem za TRW ale wiadomo, że cena czyni cuda .... :)
-
jak byś kolego użył szukajki to byś się dowiedział że Fast nie cieszy się dobrą opinią, z tego co czytałem jego produkty raczej wytrzymują krótkie przebiegi.
-
Moj wspolnik miał kiedyś 166. Testował wszystkie wahacze - Vemy , TRW , Fasta - wszystkie wytrzymały mniej więcej tyle samo i niestety nie były to duże przebiegi.
-
Nawet jeśli ktoś od tamtych czasów miał styczność, to raczej niewiele się w tej kwestii zmieniło.
Jedni wychwalają pod niebiosa, jeżdżą długo i cieszą się, że zaoszczędzili.
Inni się skarżą, że co miesiąc przerzucają te wahacze z auta na reklamacje i spowrotem ;)
-
Mam wszystkie wahacze z przodu FAST od ~15kkm. Ostatnio sprawdzałem zawieszenie na stacji diagnostycznej. Wahacze w porządku. Pamiętajcie, że VEMA i TRW są często podrabiane.
-
Sory ze podpinam sie pod temat ale mam pytanie odnosnie wahaczy. Skrzypienie raz na jakis czas z przodu oznacza konczace sie wahacze?? z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam!
-
kolego mam cały przód FASTA ale zrobiłem na nich narazie tylko ok.1000km więc trudno coś powiedzieć , narazie jest gitara
-
U mnie skrzypi z rana po nocy, miałem sprawdzane luzy w warsztacie i żadnych luzów na razie nie mam.
Przypuszczam, że te gumy to już ze starości, koleżanka przyjechała do mnie z Włoch, 10tyś po naszych drogach i się zaczyna.