-
5 załącznik(i)
Co to jest ???
Witam panowie jestem po zakupie AR 156 1.9 JTD 115PS zaglądając pod maske zuwarzyłem to ... Załącznik 50151Załącznik 50151Załącznik 50152Załącznik 50153Załącznik 50154Załącznik 50155podpowiedzcie mi co to jest ....wiem że odchodzą od tego 4 kabelki i jest puszczone gdzieś w wiązke od czujnika ciśnienia na listwie CR .....
-
A to nie jest przypadkiem jakiś box podnoszący moc silnika?? Odłącz to i zrób jazdę próbną - jak samochód będzie słabszy to to jest właśnie box ;)
-
też mi sie tak zdaje jeśli jest podłączony do CR to na 99% to jest box
-
-
ok panowie mówicie że box tylko co to za box nawet niema na tym żadnej nazwy i nawet niewiem na ile on niby podniósł moc auta w poniedziałek odłącze to ustrojstwo bo szkoda mi silnika bo czytałem że to nic niepomaga czy to prawda ????????
-
to prawda też myślałem nad takim box'em ale mi go zaraz z głowy wybili , więcej szkód narobi niż pomoże
-
Tylko jak mam go odpiąc samą tą puszke i reszte zaizolować czy coś więcej bo już sam niewiem
??????????
-
odepnij to co jest przy CR bo z tego co wiem tylko tam się go podpina
-
ok a jak odepne tylko to pudełko samo to nic się nie stanie ? i jeszcze jedno jak sprawdzić o ile ten niby box podniusł moc bo nigdzie nic niepisze jaka firma...
-
niby podnoszą od 12-30 koni i do 50Nm ale to raczej lipa