-
gdzie jest kulka
uwaga kto kolwiek widział kto kolwiek wie ... gdzie jest KULKA zaginęła ... a może to ktoś z was się pod nią podszywał z drugiego kompa i już mu się znudziło... rosik przyznaj się to byłeś ty ... odkryłem to dziś będąc u ciebie w domu widziałem sukienki i buty na obcasie w twojej garderobie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
to nie dla mnie! to dla Alfy :mrgreen:
A Kulka gdzieś się skuliła i nie daje znaku życia ;//
Marcin, Ty jej po sąsiedzku nie widziałeś?
-
A ja powiem tyle: Kulka wyjechała ale wróci :) tylko nie wiadomo czy będzie o tym fakcie chciała poinformować wszystkich.
P :roll: zdr
-
A jak wruci to pewnie nas zdradzi z jakimś szmelcwagenem a co gorsza może i z kupą niemieckiego złomu zwaną dalej szmecedesem 8)
A tak wogóle to co Kulka puścila focha że nawet się nie pochwaliła że wyjeżdza :?:
A może pojechała na wakacje i żeby nie brać takiej nieokrzesanej zgrai jak my zrobiła to po cichaczu :D
-
Kulka z niemcem? NEVER!!!! :mrgreen:
Kulko wracaj szybko, miejsce na spocie jak zawsze czeka!
-
<komputerowiec> Już piszę :mrgreen:
Wielki mi Panowie zrobiliście surprise tym tematem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Samo mi się śmiało, kiedy zobaczyłam dywagacje na temat mojej nieobecności :mrgreen: Mario145 ma rację - byłam wyjechana - służbowo, potem prywatnie - a teraz jestem wrócona wielkomiejskiej szarzyźnie i roboczemu kieratowi : :( Ale nic to, dla mnie niedługo zaczyna się czas długiej laby, więc jakoś się przemęczę .
Marcinowi80 należy się łomot <patykiem> za te szmelcedesy. I za focha też :mrgreen: Kiedy będę wybierała się na wakacje, puszczę mu na priv zapytanie o zezwolenie :wink: :mrgreen:
Pikero - wielkie dzięki za temat :wink: - to znak, że nie cały człowiek umrze, a nawet jeśli, to przynajmniej będą go szukać :D , a Rosikowi za wiarę w człowieka i Alfę (no i za te sukienki i obcasy, które ma dla swojej w szafie :mrgreen: )
Teraz się już chyba nie wymigam od spota - szybko zabieram się więc za sklejenie przedniego zderzaka, który udało mi się urwać na szczecińskim krawężniku :evil: :D
Pozdrawiam wszystkich 8) :D