Auto stoi u mechanika i jest problem ze zdobyciem czesci może ktoś pomoże. Potrzebuje sprężyny zawieszenia przód i poduszke łapy silnika prawa przednia pod kompresorem klimy. Może być cała łapa. Szukam najlepiej nowe ale używane też moga być.
Printable View
Auto stoi u mechanika i jest problem ze zdobyciem czesci może ktoś pomoże. Potrzebuje sprężyny zawieszenia przód i poduszke łapy silnika prawa przednia pod kompresorem klimy. Może być cała łapa. Szukam najlepiej nowe ale używane też moga być.
mam kilka silników podeslij zdjecie jesli mozesz sa 3 rodzaje tej łapy sprezyna tez sie znajdzie
srezyny jeszcze jakies sa, tulejka przydalby sie vin:)
ZAR16400006328286 nie mam możliwości aktualnie podesłać zdj. Ile za sprężyne? Da sie po Vin rozszyfrowac jaka lape mam?
łapę da radę:) tak samo sprężyne:) czekaj na newsa wieczorem
ok jesli bedziesz miał możliwosc załatwienia czesci napisz jaka cena i na kiedy mogły by być:)
Posiadam zdj poduszki której potrzebuje. Załącznik 51125Załącznik 51126
nr z org to 60595346. to poduszka olejowa. ta o której Ci mówiłem. Wg moich źródeł minimum 420 zł i minimum 3 dni czekania (Włochy). a nawet do 21 dni niestety
Spr i masz racje ten sam nr jest. Nie mam wyjscia możesz zamawiać jutro postaraj sie jak najszybciej ją sprowadzic o ile to możliwe:)
spoko, ciesze sie ze cos tam jeszcze umiem dobrac. Co do szybkosci. czesc ida z wloch. czasem sa w 2 dni czasem w 21. nie ma reguly:(