czy ktos moze demontowal zagłowki w 155?? nie wiem czy one sie w ogole demontuja a nie chcial bym nabrujazyc...;)
Printable View
czy ktos moze demontowal zagłowki w 155?? nie wiem czy one sie w ogole demontuja a nie chcial bym nabrujazyc...;)
Bez najmniejszego problemu sa demontowalne, naciskasz tylko takie małe plasticzki i wychodzą :D
plasticzki...? sory ale nie bardzo wiem o co chodzi... moze masz jakies inne, u mnie zaglowek zamocowany jest na dwoch pretach ktore sa polaczone przy oparciu nitem i poza tym nic wiecej nie widac ... chyba ze jest jakas magiczna sztuczka o ktorej nie wiem...
U mnie też sa na prętach wchodzący od góry w oparcie foteli i przy wejściu w oparcie są te właśnie plasticzki
Może masz jakieś inne fotele? Np. z fiata tempra?
Jak masz zagłówki to muszą dać się zdemontować, nawiązując do kolegi Ufty w Temprze zagłówki demontowało się bez problemu ale tam były inne niż w 155.
Ni8estety ale kolega ma Ale 155 1.9TD która miała uboższe wyposażenie. Sam miałem taka i zagłówki się w niej nie demontują. Ale za 250 zł kupiłem piękny komplet z rozbitej 155 (półskóra). Nawet podłokietnik był...
A może byś zdjęcie tych siedzeń zrobił i byśmy wiedzieli jak to wygląda.
Dzisiaj wyjąłem zagłówek z przedniego fotela, i wystarczy tylko ciągnąc do góry :lol:
Tez przy nich nie mam żadnych plasticzków.
ok. jutro postaram sie pstryknac pogladowa fotke zebyscie wiedzieli o co mi chodzi... no moze to racja bo fotele to ma biedne, nie ma lokietnika i taki niezbyt mily material... tylna kanapa nawet nie ma otworu na narty...