-
Powitać
Witam.
Jestem Maciek, jestem z Warszawy i za dwa dni będę szczęśliwym, mam nadzieję posiadaczem Alfy 166, 3.0 V6, 24V i takie tam różne cyferki.
Jeszcze tego auta nie mam, dopiero po nie w piątek jadę, ale czeka już na mnie. Powiem jedno, nie mogę się doczekać :) Do tej pory jeżdżę Volvo V40, cenię sobie to auto, ale kiedyś, dawno temu, gdy moi teściowie mieli nową Alfę, zakochałem się w tym samochodzie i nadszedł czas zakupić, mimo że starszy i tańszy niż Volvo.
No to tyle.
pozdrawiam
-
Witaj, jak będziesz miał już Belle to zapraszamy na czwartkowe spoty :)
http://www.forum.alfaholicy.org/pols...e_mokotow.html
-
witaj :) pochwal się zdjęciami jak już będziesz miał auto
-
No to teraz poczujesz to co my :)
Zadowolenia z autka życzę :)
-
Radości z autka i jego eksploatacji :)
Pozdrowienia :D
-
Hej. Auto już mam. Jeździ się nim tak, że przyprawia o dreszcze. Ale ze względu na to, że były z nim pewne problemy, wstawiłem do serwisu i koleżka robi mi uszczelki pod pokrywami zaworów, bo się lał olej. A poza tym jest trochę rzeczy do zrobienia, widziałem tutaj temat o czyszczeniu reflektorów, jak auto do mnie wróci, będę to musiał zrobić. Poza tym trochę lakierowanka by się przydało tu i tam. Zastanawiam się raczej nad folią na całe auto, bo taniej, , może inny kolor niż srebrny. No i mam połamany zagłówek pasażera ;) Był nadłamany, dołamałem go do końca ;) Nie widziałem na Allegro, muszę kupić chyba cały nowy fotel. Gdyby ktoś miał przy okazji, chętnie kupię zagłówek lub fotel.
Jak auto do mnie wróci, zrobię zdjęcia i się pochwalę.
Pozdrawiam
Maciek