-
Rozstaw amortyzatorów?
Potrzebny mi rozstaw amortyzatorów przednich (a konkretnie śrub mocujących amortyzatorów do kielicha). Mam problem z kątem nachylenia koła i chciałbym sprawdzić czy przypadkiem nie został przesunięty kielich. Jeśli ktoś mógłby zmierzyć i podać dokładny wymiar byłbym bardzo wdzięczny.
-
Kolego odapal sobie Elearn'a i wybieraj:
Descriptions > 70 FITTINGS > 7090 BODYSHELL PANELS - REPLACING AND REPAIRING > Introduction - BODYSHELL PANELS - REPLACING AND REPAIRING
pod koniec strony masz rysunki z wszelkimi wymiarami.
-
Niestety Elearn'a nie mogę pobrać z żadnej strony zawsze wyskakuje mi błąd, nie wiem czy to nie wina mojego netu bo mam problemy ze ściąganiem po prostu jest zbyt wolny.
Przydał by mi się ten program no ale niestety zonk:(. Jeśli ktoś może zmierzyć to byłbym wdzięczny.
-
1 załącznik(i)
Zerknij na rys. 2/8. Nie wiem jak u Ciebie będzie widać bo u mnie na laptoku kiepsko:
Załącznik 52408
-
wielkie dzięki danus77 jestem dozgonnie wdzięczny za pomoc.Teraz mogę sprawdzić całe autko.
-
im dłużej patrze tym mniejszą pewność mam czy tam jest 1083,5 czy 1063,5 wiem że ja mam 1065,3. Jestem teraz na etapie budowy rozpórki zrobiłem szablony i dałem do wycięcia laserowego podstawy jak będę miał gotową to zrobię zdjęcia jak to wygląda.
-
Możesz zlecić budowę jeszcze jednej? Będzie regulowana? Chętnie kupię.
-
Panowie nie chce zakladac nowego tematu woec podpinam sie tu . Macie moze wiedze -jaki jest koszt wymiany amortytatorow (sama robota)?
-
70-80zł za koło w Lublinie.