-
Wyniki NAT 2011
W dzisiejszym wydaniu Auto Świata publikowane są wyniki Narodowego Auto Testu 2011. Drugie miejsce na podium w kategorii generalnej przypadło AR 159 - gratulacje dla posiadaczy i użytkowników tego modelu:)
http://www.auto-swiat.pl/wydania/1512
Oby w przyszłej edycji więcej modeli naszej marki znalazło się w rankingu:)
-
no nie mogło się inaczej skończyć :D
-
Bardzo dobrze:D To się co poniektórzy ździwią , że das auto 22 i potem 33. VIVA ALFA ROMEO!
-
Jak przeczytałem w ostatnim wydaniu Auto Świat Poradnik o awaryjności jednostek VW/AUDI to wydaje się, że to 22 miejsce i tak jest naciągane...
Pozdrawiam.
- Rafał
-
jak regenerował ostatnio turbinę, to majster powiedział (też kierowca Alfy), że to nie jest tak, że VW to jakiś super niezawodny samochód. Po prostu przyjęło się tak, że o uszkodzeniach np Passatów się nie mówi :D
-
Haha, właściciele samochodów spod znaku rozdeptanego pająka uznają to za spisek :).
-
159 zajela 3 pierwsze miejsca w 3 kategoriach więc praktycznie wygrała, a różnica w punktach z civic jest znikoma. Niby nic ale cieszy:D
-
ja myślę że Macierewicz powoła komisje do spraw spisku nad VW i Audi :D
-
Wielkie gratulacje dla użytkowników 159 za posiadanie takiego pojazdu :) . Mam nadzieję, że za rok pojawią się w rankingu MiTo i Giulietty
-
Wcale się nie zdziwiłem z tak wysokiego miejsca Alfy Romeo, natomiast to "wysokie" miesjce VW już tak. Przez kilkanaście lat jeździłem VAGami, a te 2 ostatnie Passat i Audi A4 po 2005r. to wielka porażka. Gratulacje dla posiadaczy AR.