Oszustwo jedego z forumowiczów !! Zobaczcie sami
A więc koledzy i koleżanki ja się dałem złapać wy się strzeżcie !:) A więc zaczęło się od tego że napisałem w bazarze post o kupnie nowego sprzęgła do mojej alfy , napisał następnego dnia jakiś nowy użytkownik do mnie że ma nowego Luk'a za 250zł(ma jeszcze świece i zawieche całą) sprzedaje bo mu się koło urwało i miał czoło.Gadałem z nim przez tel zdawało się ze jest to człowiek konkretny i nie żaden oszust , powiedziałem mu ze jak sprzęgło jest takie jak opisuje to niech wysyła po 3 dniach przyszła paczka , poszedłem na poczte odebrałem , otwieram a tam stara sprężyna , gaśnica która rozwaliła się w transporcie oraz jakieś pudełeczko plastikowe popękane i napchane czymś , zaraz wróciłem z tym na poczte i pokazałem to kierowniczce ona jak i inne panie złapały się za głowę i powiedziały ze jedyne co mogą zrobić to wstrzymać pieniądze i zadzwonią do (zapomniałem nazwy , tam wiedzą jak wyglądała paczka przy wysyłce i oni mogą wydać werdykt końcowy czy pani na poczcie moze oddać mi pieniądze czy też nie ).Od razu po tym incydencie pojechałem na policje złożyłem zeznania wydrukowałem wszystkie jego i moje rozmowy na forum i fotki zawartości paczki którą przysłał . A najśmieszniejsze jest to ze podał na blankiecie pocztowym dane Pana który ma w Mysłowicach firmę BHP , ale za to mam jego nr konta itd , więc mam nadzieje ze płazem mu to nie ujdzie . W razie czego jego nick to Bartosz07