-
2 załącznik(i)
Stylowe radio do 155
Temat pod kolegę Amigasa, który jest pasjonatem kaseciaków ;)
No więc mój Pioneer-KE-3090SDK jest już zamontowany w Piątce, zwanej Maliną:
Załącznik 52834Załącznik 52835
Radio, jak chyba wszystko związane z Maliną, okazało się problemowe, wymagało naprawy. Ale to już za mną i siedzi sobie wesoło w kieszeni Piąteczki robiąc dobre wrażenie kwadratowymi kształtami.
Pomyślmy nad innymi kaseciakami z epoki Alfy 155, które dobrze zgrają się z tym autem?
-
Myślę że to drugie mogłoby być ;) bo pierwsze nie za dobrze widać z uwagi na zdjęcie małych rozmiarów :)
-
Ono jest jedno i to samo :) a użyłem zdjęć z aukcji, bo jeszcze nie pstryknąłem jak to wygląda w aucie.
Jedyny minus to bursztynowe podświetlenie, które nie gra z podświetleniem deski piątki. Powinno być zielone, ale to jest detal, detalik :)
-
Szczerze? Nie przyglądałem się nawet jak zobaczyłem małe zdjęcie ;) To fakt przydałoby się w nim zielone podświetlenie pomijając już to, że Piątce takie masz :)
-
Przydałoby mi się takie radyjko w 75.
Kolor podświetlenia możesz zmienić, o ile to są już kolorowe diody, a nie kolorowe plasticzki.
-
niestety seria sdk ma plasticzki:) b ładne:) Jak zielone to alpinka chyba. Podrzucę sugestie. PS rozjechały się kondensatory? Czy potencjometry? Pamiętaj o moim pierwokupie i zdradź na co fajniejszego polujesz:> a do 75 ja mam od Łukasza A z katalogu fabrycznego Philipsa:) Jest bajka, już trochę poprawiony. PS Tomi, zmieniałeś coś ze skype bo mi wyrzuca, że jestem zablokowany jak do Ciebie pisze...
-
Nie blokowałem Cię, nadal czekam na info w sprawie zamówionych kupę czasu temu części.
Jakby ktoś miał na zbyciu tego typu radyjko to ja chętnie :)
-
od 1h pisze do Ciebie co 15 min i nie moge sie dobic. Co do radia. Powiedz co Cie intersuje to się znajdzie:)
-
Napisz do mnie e-maila w takim razie albo pw, może one nie zginą w niewyjaśnionych okolicznościach.