-
Alfaholik z Brzeszcz
Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich Alfaholików!
Niezmiernie miło mi dołączyć wreszcie do grona forumowiczów, choć zbierałem się do tego 'wysiłku' całe 2 lata. Wcześniej odwiedzałem forum, ale nie przemogłem się do rejestracji aż po dziś dzień. :)
Z tej strony klawiatury - zakochany w Alfach po uszy - Damian. Damian z Brzeszcz, które to z kolei znajdują się w niedalekiej okolicy Oświęcimia.
Mam nadzieję, że teraz częściej będę znajdował czas na czytanie oraz udzielanie się na owym forum.
Jeszcze raz ciepło pozdrawiam i do zobaczenia na drogach!
-
Witam kolegę. P.S zajedź w Brzeszczach do Rymkasa- taki sklep budowlany. Pytaj o Patrycję, powiedz, że jesteś od kolegi z Opola ;) Na pewno będziesz miał jakąś zniżkę :D Pozdrów ją przy okazji
-
No to widzę jest nas coraz więcej w Brzeszczach, jeszcze trochę i będzie można spoty urządzać :D
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.
-
@Proxim@Ar - Patrycję znam z widzenia, bo czasem robię zakupy w Rymkasie. Nie omieszkam pozdrowić, jeśli ją spotkam! :)
@R.Y.D.Z.U - Grono w najbliższym czasie za pewne jeszcze urośnie, bo dobry kolega z Jawiszowic przyznał mi się, że go "zaraziłem" i na wakacje kupuje GTV. :P